SI-A DAT IN JUDECATA PARINTII DEOARECE E PREA URATA

O femeie din California își dă în judecată proprii părinți pentru 2 milioane de dolari, pentru că îi învinovățește pe părinții ei pentru „genele ei urâte”.

Annabelle Jefferson, în vârstă de 44 de ani, consideră că părinții ei sunt pe deplin responsabili pentru trăsăturile ei fizice neplăcute care au dus la cele trei divorțuri și la o succesiune de depresii și probleme psihologice.

«Amândoi părinții mei sunt atât de al naibii de urâți, încât este pur și simplu crud să fi avut copii. Nu există nicio modalitate în care ar fi trebuit să li se permită să se reproducă singuri. »

„Ar trebui să existe programe guvernamentale care să sterilizeze oamenii urâți sau cel puțin să le fie imposibil să aibă copii”, adaugă ea.

O serie de divorțuri
Jefferson îi învinovățește pe părinți pentru succesiunea căsătoriilor nereușite, ceea ce a dus la o serie de probleme psihologice.

„În timpul primului meu divorț, fostul meu soț i-a spus judecătorului că în fiecare dimineață îmi vedea fața, se simțea greață și de multe ori trebuia să alerge la baie și să tragă”, își amintește ea cu durere.

«Ultimul meu soț a fost orb din punct de vedere tehnic, dar și-a recăpătat 40% din vedere după o intervenție chirurgicală cu succes la ochi. A divorțat de mine săptămâna următoare », își amintește ea.
În vârstă de 44 de ani planifică înființarea unei asociații pentru persoanele care au avut probleme similare și care doresc să-și dea în judecată „părinții urâți”.

Ea speră, de asemenea, să facă lobby către departamentul de stat în viitorul apropiat pentru a adopta legislația privind interzicerea persoanelor care nu îndeplinesc criterii decente de frumusețe sau estetică să fie sterilizate sau să nu li se permită să nască, astfel încât să împiedice pe alții să sufere la fel de mult ca ea. făcut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.