Shaorma facuta in ligheane murdare si carne veche cu fire de par! Mizeriile pe care unii le mananca de la fast-food

Se stie ca mancarea de la fast-food nu este sanatoasa, dar sa ajungi sa mananci carne invechita si sa suporti bataia de joc a unor angajati, este de-a dreptul revoltator.

A devenit virala o filmare in care se poate observa interiorul unei shaormerii care are multe nereguli. Se pare ca nu numai carne veche este o neregula dar cei veniti in control au descoperit care sunt pasii urmati pentru a face o shaorma.

VEZI SI: SOC! Un client sustine ca a gasit VIERMI in sandwisch-urile de la McDonald’s BUZAU! – FOTO

Intr-un lighean murdar de carne uscata, se amesteca mirodenii si se taie carnea pentru shaorma. Ligheanul de plastic este pus pe jos, peste niste cartoane prafuite. In mod normal, vasele ar trebui sa fie din inox si sa fie asezate pe blatul de bucatarie. Nu mai spunem ca igiena este foarte importanta.

VEZI SI: Asta e CEEA CE MANCAM! Uite ce secrete ascunde CARNEA din SHAORMA! N-o sa mai pui GURA niciodata pe asa ceva!

De cele mai multe ori, in lipsa de timp, apelam la mancarea din fast-food, care este mai buna uneori decat mancarea de cartofi facuta de mama. Totusi, este nevoie sa ne gandim mai bine, sa analizam si sa avem grija de unde cumparam shaorma, daca este de incredere locul si nu in ultimul rand, sa ascultam inainte de parerile celorlalti referitor la respectivul fast-food.

VEZI SI: GANDACI IN SANDWICHURILE DE LA O CUNOSCUTA SHAORMERIE DIN BUZAU!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *