SFIDARE MONDIALA! China ia măsuri pe care acum două luni le înfiera cu indignare!


Cu două luni în urmă, în timp ce decesele cauzate de noul corovirus se extindeau rapid și se răspândeau în întreaga lume, Beijingul își exprimat indignarea față de măsurile adoptate de comunitatea internațională (în primul rând de Statele Unite) privind limitarea răspândirea virusului în alte țări, spunând că acestea depășesc standardele acceptate la nivel mondial.

Concret, ministrul chinez de externe, Wang Yi, declara că Beijingul „nu este de acord cu abordarea adoptată” care ar crea „tensiuni sau chiar panică”. Era vorba evident de închiderea frontierelor, comerțului și sistarea zborurilor către și dinspre China.

Culmea este că directorul general al OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus s-a înghesuit și el să susțină poziția comuniștilor chinezi- spunând că aceste interdicții de zbor și închiderea frontierelor sunt rasiste. Mai precis, când președintele Trump a emis o interdicție de călătorie încă din 31 ianuarie, Tedros a declarat că aceste măsuri și restricțiile răspândite nu sunt necesare pentru a opri focarul și ar putea „avea ca efect creșterea fricii și stigmatizare, cu puțin beneficiu de sănătate publică. Mai mult, a susținut că blocarea transporturilor și a comerțului poate dăuna eforturilor de a rezolva criza și a sfătuit alte țări să nu urmeze măsurile luate de Statele Uniite.

Citiți și:  Dr.Fauci arunca BOMBA: Nu vom scăpa niciodată!

Acum, însă, China susține că are sub control focarul intern și că noile cazuri vin numai de la străini, așa că a suspendat intrarea tuturor intrărilor străinilor în China :

Într-un mesaj pe Weibo, Ministerul Afacerilor Externe și Administrației Naționale a Imigrației se menționează: China a decis să suspende intrarea străinilor cu vize și permise de ședere valabile în China de la 00:00, 28 martie 2020. Intrarea cu vize diplomatică, oficiale nu sunt afectată.

În sfidarea lumii întregi, China spune acum că trebuie să ia aceste măsuri necesare și temporare ca răspuns la situația actuală a coronavirusului, folosind ca referință practicile din diferite țări.

Citiți și:  OMS Europa: Peste 50% dintre europeni vor fi infectati cu Omicron în următoarele șase până la opt săptămâni. Valul uriaș va duce la prăbușirea sistemelor medicale din întregul continent

Sursa; evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *