SFIDARE MAXIMA. Clotilde joacă șah, în timp ce GUNOIUL sufoca Sectorul 1

Clotilde Armand se destinde. În timp ce mirosul îngrozitor învăluie Sectorul 1, din cauza deșeurilor neridicate de către organele competente, primarul Clotilde Armand joacă șah.

Cuvintele nu-și mai au rostul. În timp ce locuitorii Sectorului 1 din București sunt îngropați în mormane de gunoi, primarul Clotilde Armand a ales să se relaxeze participând la un concurs de șah. Situația catastrofală a deșeurilor abandonate și neridicate de către organele competente nu pare să o deranjeze prea mult pe Clotilde.

Locuitorii Sectorului 1 au ajuns la limita răbdării și au început să depoziteze gunoaiele în fața casei primarului, însă Clotilde Armand a decis să ia lucrurile ușor și să se destindă. Poate că după ce se mai relaxează, „în ambiția sa, doamna Clotilda e mâniata de un scop nobil. Poate că ea dorește pe ascuns să stârpească șobolanii, cu scopul de a le oferi bucureștenilor câte un mic trofeu drept recompensă pentru răbdarea de care a udat dovadă; contribuabilii, cum ar fi o urechiușă, câte o gheruță, câte un ochi de șobolan, sau câte o căciuliță sau câte un manșon de șobolan… Trăiască doamna Clotilda, eu, unul, sunt de partea ei”, după cum a notat scriitorul de renume Nichita Danilov.

Citiți și:  Cutremur în dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Este răsturnare completă de situație

Clotilde Armand joacă șah
Romprest i-a cerut primarului Clotilde Armand, pe 5 iunie, să indice unde poate descărca, cât mai repede, deșeurile colectate din sector, pentru a elibera mașinile astfel încât acestea să se întoarcă în teren, să strângă gunoiul de pe străzi, de la populație și de la instituțiile publice. În urmă cu o oră, raportat la momentul redactării acestui articol, toate mașinile companiei de salburitate sunt blocate în coada uriașă spre stația de sortare, care nu le primește.
Clotilde Armand nu își face griji. Primarul a ales să se destindă la un concurs de șah, în timp ce întregul Sector e învăluit în miros de mortăciuni. Prezentăm, în continuare, poza publicată de atacpersoana.ro, care atestă lejeritatea primarului cu privire la situația Sectorului pe care îl conduce.

Citiți și:  Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan

Amenzile nu-și mai au rostul
Tanczos Barna, ministrul Mediului, este de părere că situaţia gunoaielor din Sectorul 1 nu se va rezolva prin aplicarea amenzilor. “Vom avea o întâlnire mai mult ca sigur săptămâna viitoare pe această temă pentru a ne asigura că serviciul este prestat în continuare, gunoaiele nu rămân pe stradă, trebuie să avem soluţii în continuare pentru colectare selectivă şi sortare acolo acest lucru s-a făcut şi în condiţiile în care s-a făcut este prioritatea ministerului. Se va termina şi această dispută juridică şi probabil se va ajunge la un contract nou, cel puţin aceasta este intenţia primăriei pentru a pune pe noi baze contractuale şi juridice prestarea acestui serviciu public. Suntem în contact cu Primăria, vom avea întâlnire săptămâna viitoare”, a transmis Tanczos Barna, conform news.ro.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!