SFIDARE! Gabriela Firea insistă să dea Palatul Dacia EVREILOR

De la Mihai Tociu, eroul care a oprit încercarea de a batjocori palatul Dacia cu propagandă holocaustică.

Comunicat de Presă

Marți, 23.04.2019, va avea loc ședința de Consiliu General în care Primarul General Firea a pus pe ordinea de zi, PENTRU A TREIA OARĂ PE 2019, propunerea de acordare a Palatului Dacia, str. Lipscani 18-20, către Institutul Național pt Studierea Holocaustului din România ”Elie Wiesel”, pentru a fi transformat în mega-muzeu evreiesc (punctul 12 pe ordinea de zi).

Firea a mai făcut această propunere în 2016, a fost aprobată de CGMB și apoi contestată de cetățeanul Mihai Tociu și alți 5 intervenienți în instanță și anulată de Tribunalul București în 6.12.2018.

Acum insistă obsesiv cu ea, fără să se fi făcut modificări semnificative la documentația justificativă. A fost deja respinsă la ședințele CGMB din 26.02.2019 și 11.03.2019.

Citiți și:  Calitatea de deputat a lui Silviu Vexler este incompatibilă cu funcția de șef al Cultului Mozaic?

Miza în joc nu este doar Palatul Dacia, ci inițierea unui program de schimbare a mentalității și stării de spirit a românilor, solicitat de organizațiile evreiești din SUA în înțelegere cu Liviu Dragnea.

Pentru faptul că nu a votat această propunere conform indicației partidului la ședința din 11.03.2019, un consilier general PSD a fost exclus din PSD.

Timp de doi ani, cât a durat procesul, ați refuzat să faceți orice referire la acesta și ați prezentat întâlnirile care au avut loc pe acest subiect între Johannis, Dragnea, Grindeanu și Dăncilă cu reprezentanții organizațiilor evreiești internaționale și ambasadorul SUA de parcă totul era în ordine cu muzeul evreilor.

Citiți și:  A facut-o praf! Birchall s-a DEZLĂNȚUIT după ce Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la primărie

Râde Ceaușescu de voi din mormânt pentru că ați ajuns din nou, din organele de presă naționale și credibile ale țării, cârpe de spălat pe jos: ați pus Adevărul și Libertatea informației sub controlul total al politicului. Sunteți încă mai rău, pentru că pe vremea lui Ceaușescu știați măcar cine vă ținea de lesă!

De câte ori trebuie să repună Firea același subiect pe ordinea de zi, doar din ambiție, ca să vă îndeplinți misiunea și să arătați românilor cum își bate joc de consilierii generali, implicit de bucureșteni?

Mai multe informații pe www.procesmuzeuholocaust.info

Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *