Sfat pentru o boarfă penelistă

steliana-miron

O cocotă penelistă, senatoare – nu oricine, se plânge că salariul de la Parlament nu-i ajunge nici pentru coafor.

„Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, a spus Steliana Miron. sursa

Pentru că văd că nesimţita pare şi destul de limitată intelectual, o voi ajuta eu cu un sfat. Dragă boarfă, acum câţiva ani m-am angajat pe şantier. Nu m-am angajat de drag ci de nevoie, era singurul loc de muncă pe care-l găsisem într-un interval de timp foarte scurt. După ce mi-am rupt spatele acolo am realizat ceva: banii pe care-i primeam nu-mi ajungeau nici de mâncare, nici de chirie, nici de întreţinere, nici de haine şi, bineînţeles, nici de coafor. Aşa că, ghici ce-am făcut!

Mi-am căutat şi găsit alt loc de muncă de la care câştigam bani destui încât să-mi ajungă şi de mâncare, şi de chirie, şi de întreţinere, şi de haine şi şi de coafor. Domnia ta de ce nu face la fel? Dacă nu-ţi convine salariul, de ce nu demisionezi şi ne scuteşti pe noi de fiţele şi băşinile astea? Mergi, piţipoanco, în altă parte unde se plăteşte mai bine să-ţi ajungă de coafor şi lasă pe altul în locul tău în Parlament. Altul care n-are nevoie de coafor, care se tunde şi cu 15 lei la frizerie.

Nu de alta, dar dacă ar fi să te căutăm puţin la performanţe şi la cât ai muncit până acum, mai mult ca sigur că nici banii pe care-i primeşti acum nu-i meriţi. Ba, eventual, s-ar putea să mai trebuiască să vii cu bani d-acasă.

Dar vina e tot a noastră. Noi punem toţi jegoşii acolo unde nu merită şi tot noi închidem gura atunci când scârbele astea se cacă pe noi. – Autor: Sebastian Bargau

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Cred ca degeaba ne dam cu parerea.Astia toti indiferent din care partid fac parte isi bat joc de popor si de tara.Toti sunt niste parveniti si profitori.Au in cap milioane de euro si spagi.Ar trebui sa punem mana pe par ca la REVOLUTIE,dar sa nu-i mai iertam cu asa zise judecati ale 'JUSTITIEI INDEPENDENTE".Pe ei fratilor sa-i mancam!!!

  2. I-a pus cineva pistolul la tampla si a obligat-o sa sa faca senatoare?! Daca saracuta de ea nu poate trai din leafa de parlamentar, sa isi aleaga o alta meserie mai banoasa! Ar putea castiga bine dand din gura.. ca se pricepe din cate se vede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *