SFÂȘIETOR! CE SCRIE PE COROANA ADUSĂ DE MAMA CRISTINEI ȚOPESCU, LA CAPELA CIMITIRULUI BELLU. ȚI SE FACE PIELEA DE GĂINĂ!

Durere mare în familia Cristinei Țopescu! În urmă cu doar câteva minute, mama regretatei jurnaliste a ajuns la capela Cimitirului Bellu, sfâșiată de durere. Cu ochii în lacrimi, a venit pentru a-i aduce fiicei sale un ultim omagiu.

Mama Cristinei Țopescu a venit pentru a-și plânge fiica pentru ultima dată. Nu există pe lume durere mai mare ca cea pe care o poate simți un părinte, atunci când își conduce copilul pe ultimul drum. Îmbrăcată în haine de doliu, mama Cristinei Țopescu a adus o coroană pe care a scris un mesaj sfâșietor, care îți face pielea de găină.

„Iubirea vieții mele. Mămica” este mesajul tulburător pe care l-a scris mama Cristinei Țopescu, pe coroana pe care a adus-o pentru a o depune la căpătâiul fiicei sale.

La capela Cimitirului Bellu și-au făcut apariția foarte puține persoane, în ciuda tuturor celor care susțin că i-au fost prieteni regretatei jurnaliste. Printre oamenii care au venit pentru a-i aduce acesteia un ultim omagiu se numără și Andreea Berecleanu, care i-a adus o coroană din trandafiri roșii, cu un mesaj dureros: „Drum Luminos” a scris prezentatoarea tv, pe panglică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.