SFARSIT INFIORATOR. A MURIT intr-un tragic accident

O tânără și-a pierdut viața în accidentul din Bujoreni, Vâlcea. Cine este aceasta.

O tânără în vârstă de 26 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod înfiorător. Femeia se afla împreună cu soțul său în microbuzul distrus luni seara de un TIR îm localitatea Bujoreni, Vâlcea.

Un microbuz în care se aflau 12 persoane a fost lovit puternic şi răsturnat după impactul cu semiremorca unui TIR condus de un cetăţean de 34 de ani, din Belarus.

Geanina era din localitatea Dăești și a fost singura victimă a gravului accident, care a rămas încarcerată în microbuz. Din cauza rănilor foarte grave, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Tânăra a fost scoasă de către pompierii de la Descarcerare, apoi a fost transportată în stare crtică la spital, unde a fost imediat dusă în sala de operații. Peste noapte, tânăra a murit la Spitalul Județean Vâlcea.

Spre deosebire de Geanina, soțul său, care se afla în microbuz alături de ea, nu a fost grav rănit, iar acum este în afara oricărui pericol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.