Sex și bani pentru examene la o importanta FACULTATE din Iași

O poveste cu escroci, bani și sex ne vine de la Iași. Acolo, Curtea de Apel Ia stabilit ca afaceristul Constantin Hlihor (52 de ani) să ispășească o pedeapsă cu închisoarea pentru doi ani, după ce ar fi cerut bani şi favoruri sexuale de la o tânără ce voia să studieze.

Hlihor o cunoştea pe mama celei de la care avea să ceară favoruri sexuale încă din 2016, scrie Ziarul de Iași. Atunci, femeia i-a spus individului că fiica sa este interesată să urmeze cursurile Facultăţii de Horticultură, Hlihor spunând că ştie mai multe cadre didactice de-ale facultăţii şi că o poate ajuta.

La finele anului 2016, Hlihor a fost împuternicit să o înscrie pe tânără la facultate, în condiţiile în care aceasta se afla în străinătate. La începutul sesiunii de iarnă din 2017, studenta s-a întors în ţară şi a mers la examene, însă nu a fost mulţumită de prestaţia sa, aşa că a apelat la Hlihor, pentru a o ajuta.

Afaceristul i-a cerut 800 de euro, spunând că are nevoie de câte 100 de euro pentru fiecare profesor, pentru a-i invita la masă şi convinge să o promoveze la examene.

„Cu prilejul acestei întrevederi inculpatul a asigurat-o că situaţia sa se va rezolva, în timpul discuţiilor purtate cu acest prilej inculpatul solicitând telefonic realizarea unei întrevederi, aspect care i-a întărit denunţătoarei încre­derea în promisiunile inculpatului, mai ales că acesta i-a precizat că mulţi dintre profesori îi fuseseră colegi de facultate”, potrivit textului motivării.

Studenta şi-a dat seama că a fost păcălită atunci când a văzut că nu a promovat la niciunul dintre examene.

Când a solicitat explicaţii lui Hlihor, acesta i-ar fi spus că a folosit banii respectivi pentru restanţe şi că va trebui să întreţină raporturi sexuale cu toţi profesorii pentru a trece viitoarele examene.

Apoi, Hlihor ar fi venit şi cu o variantă „ajutătoare”: să facă sex cu el, pentru a nu mai întreţine raporturi intime cu toţi profesorii din cadrul facultăţii.

Fata şi-a dat seama că e dusă de nas şi i-a spus mamei despre propunerea indecentă făcută de Hlihor.

Evident, în final, victima a apelat şi la autorităţi.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *