SERVICIILE SECRETE DIN RUSIA: „PREGĂTIȚI-VĂ SĂ APĂRAȚI TERRA, ÎNGERII DECĂZUȚI S-AU ÎNTORS!”

Un raport extraordinar, realizat de Comitetul Militar științific al Forțelor Armate (MSC), arată că omenirea trebuie să se pregătească pentru un atac iminent din partea ființelor intergalactice. Aceste ființe, supranumite și îngerii decăzuți, doresc cu orice preț să-și recupereze planeta și vor face tot ce le stă în putința pentru a-și îndeplini scopul.

Chiar dacă la prima vedere acest raport pare unul halucinant, specialiștii ruși sunt de părere că aceste ființe interdimensionale au ajuns pe Terra și că în viitorul apropiat vor declanșa atacul suprem. La prima vedere pare să fie vorba despre ceea ce în Biblie regăsim sub numele de Nephilimi sau îngerii decăzuți de Dumnezeu. Mai mult de atât, serviciile secrete din Rusia au dat publicității faptul că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a interceptat mai multe convorbiri incredibile între reprezentanții armatei naziste și așa numiții îngeri decăzuți dintr-o altă dimensiune.

Citiți și:  Marea Neagră începe să “fiarbă”. În replică la prezența masivă a NATO, Rusia trimite peste 50 de avioane de luptă în zonă

Acest fapt este unul impresionant, mai ales dacă ne gândim că aceste convorbiri se refereau încă de pe atunci la cucerirea planetei, după care întoarcerea îngerilor decăzuți acasă. Această comunicare este posibilă și în ziua de astăzi și se datorează exploziei supernovei Tycho, din noiembrie 1572. Supernova a explodat și o ruptură interdimensională s-a produs și astfel îngerii decăzuți, care au fost alungați de pe Terra în urmă cu aproximativ 6000 de ani, au putut intra în contact cu oamenii.

Interesant mai este faptul că de-a lungul istoriei acești îngeri au fost de cele mai multe ori confundați cu demonii. De aici, putem să ne dăm seama că serviciile secrete din Rusia au decretat alertă maximă și încearcă să prevină omenirea că într-un timp viitor trebuie să ne pregătim ca să ne apăram planeta.

Citiți și:  Se întâmplă ACUM: Noua Ordine Mondială se instaurează, iar pentru asta trebuie redusă populația globului

Demon-Forever

De asemenea, în raport este menționat faptul că aceste ființe dintr-o altă dimensiune se implică în mod vizibil în viața de pe Terra. De nenumărate ori, semne bizare au fost observate în derularea unor evenimente majore. De asemenea, ideea Noii Ordini Mondiale este atribuită îngerilor decăzuți, care în acest fel își pregătesc terenul pentru revenirea din viitor.

4.929 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU