GENERAL

Serviciile de informații din Marea Britanie: Rusia are noi planuri militare

rusia reactioneaza dupa ce uefa a mutat finala champions league de la sankt petersburg la paris 2 size6

Potrivit evaluării Ministerului de Apărare rus, este foarte probabil ca toți comandanții ruși să continue să se confrunte cu priorități operaționale de consolidare a ofensivei în Donbas și întărirea apărării împotriva contraatacurilor ucrainene din sud.

Ministerul a menționat că Rusia intenționează să folosească resurse din cea mai mare parte din batalioanele „voluntare” nou formate, care există în toată țara și care grupează recruți din aceleași zone. „Politicienii regionali ruși au confirmat că potențialilor recruți li se oferă bonusuri profitabile odată ce desfășoară acțiuni în Ucraina”, a spus ministerul.

Noile planuri militare ale Rusiei
„Politicienii regionali ruși au confirmat că potențialilor recruți li se oferă bonusuri profitabile odată ce desfășoară acțiuni în Ucraina. Recrutarea este deschisă bărbaților cu vârsta de până la 50 de ani și doar cu studii medii”, a transmis ministerul rus al Apărării.

Un corp de armată rusă este format, de obicei, din 15-20.000 de militari, dar probabil că va fi dificil pentru Rusia să aducă noul corp la această capacitate, având în vedere nivelurile foarte limitate de entuziasm popular privind voluntariatul pentru lupta în Ucraina.

Potrivit serviciilor de informații din Marea Britanie, „efectul este puțin probabil să fie decisiv pentru campanie”, conform Yahoo News.

Mobilizare ascunsă în Rusia
Vladimir Putin recrutează militari în mare secret. Experții în război susțin că Rusia a lansat o „mobilizare ascunsă”, soldații fiind căutați prin anunțuri cu locuri de muncă. Condiția este să poată manevra un lansator de grenade. Locul de muncă vine și cu un salariu, cu mult mai mare față de cel mediu lunar.

Candidații trebuie să știe să folosească un lansator de grenade. Pentru a atrage cât mai mulți voluntari, salariul oferit este între 1.980 și 5.940 euro, cu mult peste salariul mediul lunar din Rusia, potrivit Sky News.

Înainte de invazia în Ucraina, soldații lui Vladimir Putin aveau un contract plătit cu circa 200 de euro pe lună. Acest tip de anunțuri de angajare au început să apară cu miile pe site-urile globale cu locuri de muncă. Cel mai folosit a fost Head Hunter. În unele anunțuri este specificat faptul că se caută ingineri militari, care știu să folosească lansatoare de grenade. Ele sunt postate la oferte de muncă pe termen scurt, de aproximativ trei luni.

Sursa: evz.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.