SENTINŢĂ ŞOC – 3 ANI ŞI 4 LUNI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE PENTRU FIN! MÂINE ESTE RÂNDUL LUI BÎGIU!

colgiu

Sentinţă dictată azi de Tribunalui Călăraşi în dosarul în care mai este inculpat şi preşedintele Consiliului Judetean Buzău, Cristi Bîgiu.

Florin Colgiu, fost preşedinte al organizaţiei de tineret a PNL Buzău, a fost condamnat azi la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

VEZI SI: Cristi Bîgiu prins în flagrant de DNA luând şpagă

Emoţii mare are pentru mâine şi Cristi Bâgiu, care va apărea mâine în faţa judecătorilor de la Călăraşi.

VEZI SI: UN PRIMAR MIZERABIL: Constantin BOŞCODEALĂ regreta arestarea lui BÎGIU

Dar iată un extras al sentinţei pronunţate azi în cazul Colgiu. 

Condamnă pe inculpatul Colgiu Florin – Mădălin, la 3 ani închisoare în baza art. 48 NCP rap. la art. 289 alin 1 NCP cu referire la art.7 lit.a din Legea nr. 78/2000 cu aplicarea art.35 alin.1 NCP, art.375 NCPP şi art.396 alin. 10 NCPP.

Condamnă pe inculpatul Colgiu Florin la 1 an închisoare în baza art. 48 NCP rap. la art. 29 alin. 1 lit.a şi alin. 2 din Legea nr. 656/2002, republicată, cu referire la art.32 C.p. şi cu aplicarea art.375 NCPP şi art.396 alin. 10 NCPP.

Inculpatul Colgiu Florin – Mădălin va executa pedeapsa cea mai grea, respectiv 3 ani inchisoare, la care se adauga un spor de o treime din cealalta pedeapsă stabilită, respectiv 4 luni inchisoare, avand de executat in total 3 ani si 4 luni inchisoare si interzicerea pe 1 an a exercitarii drepturilor. 

Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică. 

VEZI SI: Cristinel Bigiu, iată cum dorinţele devin realitate!

Citiți și:  BREAKING. LISTA BOMBA a inculpaților pentru MARE CORUPȚIE care TREMURĂ după DECIZIA CJUE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.