Senator spaniol: HOMOSEXUALII sunt de vina pentru datoria publica a tarii

senator-spania

O senatoare din Spania, membră a Partidului Popular, o formaţiune conservatoare aflată la putere, a stârnit un val de controverse după ce a declarat săptămâna trecută că deficitul public record al ţării (de circa 1 trilion de eruo) a fost cauzat de “subvenţiile acordate homosexualilor” de către fostul guvern socialist.

Luz Elena Sanin a declarat într-o conferinţă de presă că partidul său a fost nevoit să sporească cheltuielile publice pentru a plăti datoriile făcute de socialişti prin acordarea de “subvenţii organizaţiilor neguvernamentale şi homosexualilor”.

Comentariile senatoarei au fost aspru criticate de stângişti şi de către organizaţiile minorităţilor sexuale, care i-au cerut demisia pentru că ar “promova homofobia”.

Mai mult, şi unii colegi de partid au ţinut să se distanţeze de afirmaţiile controversate. “Nu sunt de acord că toate măsurile proaste luate de fostul premier Zapatero sunt legate de subvenţiile către organizaţiile homosexualilor, lesbienelor şi transexualilor”, a spus Francisco Marquez, parlamentar din partea Partidului Popular.

Citiți și:  ÎN SCURT TIMP ȘI ÎN ROMÂNIA: Democrații din SUA interzic cuvintele tată, mamă, fiu și fiică!

Sanin este originară din Columbia. În Senat ea reprezintă enclava spaniolă Ceuta din Nordul Africii.

Majoritatea spaniolilor pun actuala criză economică, care a lăsat fără locuri de muncă un sfert din populaţie, pe seama fostului guvern socialist. Sursa: FrontPress.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
dukenazy
dukenazy
6 ani in urma cu

Socialismul(comunismul) este calea sigură către dezastru economic social și moral!
Vai de ea hemofobie cum sa fie asta o infracțiune cat și alte comportamente normale umane? Au făcut infracțiuni din xenofobie, islamo-fobie, incorectitudine politica, rasism și altele!
Oare când scăpăm de acest cancer neocomunist care distruge Europa împreuna cu europeni și cultura nostră!
Capitaliști să se trezească și sa facă un lobby care va protesta direct, faţă de modul cum socialiști cheltuiesc banii furați de la ei!