“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Senatoare USR, JIGNITA OBSCEN de iubitul Olgutei Vasilescu, Claudiu Manda. Reactia senatorilor PSD si ALDE este oribila – Video

presada

Senatoarea USR Florina Presada a fost jignita obscen de Claudiu Manda in plenul Senatului. Senatorul PSD a reiterat injuratura pe care colegul sau, Liviu Tit Brailoiu, i-a adresat-o senatoarei la sfarsitul anului trecut.

Florina Presada a sustinut ca noul Cod administrativ este este un proiect foarte costisitor pentru romani. “Dupa amendamentele adoptate in Comisia speciala pentru Codul administrativ, am aflat ca este si un proiect foarte costisitor pentru romani, pentru ca ne costa pensiile speciale pentru primari o suta si ceva de milioane de euro anual pentru cei care au avut minim un mandat. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil daca cei chemati sa ia aceste decizii nu ar fi avut de platit pe cei care slujesc aparatului de partid. Cum ar fi fost posibil un miting ca cel din weekend?”, a spus Presada.

In replica, presedintele de sedinta, senatorul PSD Claudiu Manda, i-a taiat microfonul senatoarei USR Florina Presada si a facut referire la o expresie jignitoare pe care deputatul PSD Liviu Brailoiu i-a adresat-o acesteia intr-o sedinta din plenul Camerei Deputatilor, in decembrie 2017.

“Rugamintea colegilor era sa va adresez rugamintea de a cere scuze PSD-ului pentru jigniri. Nu cred ca o sa o faceti, motiv pentru care ramane cum a spus domnul Brailoiu. Va rog sa mergeti in banca”, a spus Claudiu Manda. In sedinta de plen din 21 decembrie 2017, senatorul PSD Liviu Brailou a jignit-o grosolan pe Florina Presada. ”Printeso, sugi p…”, i-a spus Brailoiu, cand senatoarea USR i-a dat drept cadou de sarbatori un exemplar din ”Ferma animalelor”, de George Orwell.

Senatorii PSD si ALDE au izbucnit in hohote de ras la remarca suburbana a lui Manda.

Ulterior, Presada i-a spus lui Manda: “Avem o problema ca nu aveti bun simt. Aveti foarte multe senzatii, cand ar trebui sa aveti certitudini”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.