SEMNELE ÎNFIORĂTOARE CARE PREVESTESC SFÂRȘITUL LUMII

Există mai multe semne care anunța Apocalipsa. “Sfârșitul lumii nu este acum. Însă, se apropie!”, a avertizat un duhovnic român.

Dimitrie Bejan, considerat unul dintre cei mai cunoscuți preoti mărturisitori din perioada comunistă,  a spus că există mai multe semne premergătoare sfârșitului lumii.  “Numai Bunul Dumnezeu știe când va veni sfârșitul lumii! Pot trece și 5-6 milenii, însă când vei auzi că evreii își construiesc templul și ai să vezi mata că încep iar tăierile de capre roșii, de iepuri, de viței, atunci este aproape!”, sunt mărturiile acestuia, redate în cartea “Bucuriile suferinței. Viața unui preot martir”.  Printre primele semne se află războaiele, seismele și foametea. Părintele Dimitrie Bejan a adăugat: “De 2.000 de ani sunt războaie, cutremure, ciume, secte și greutăți peste popoare, dar încă nu a venit sfârșitul. (…) Poate să fie sfârșitul lumii în cataclism pe o parte a Europei. Mor oamenii sub ape, sub dărâmături, dar sfârșitul lumii înseamnă cele douăsprezece semne premergătoare. Nu s-a ivit nici unul din acele mari semne, decât războaie, răzmerițe, foamete și secte. Atât. Dar astea sunt de 2.000 de ani. Nu-s un fenomen care-i numai acum. Războaiele? Totdeauna au fost războaie, ca urmare a păcatelor noastre. Dar sfârșitul lumii nu este acum. Însă, se apropie!”.  Potrivit acestuia,  ultimele două semne sunt creștinarea evreilor și Crucea care va apărea pe cer. „Toate popoarele întâi vor fi creștinate. Nu în totalitate”, a mai adăugat părintele.

sfarsitul-lumii-iunie-2014

„VOR FI RĂZBOAIE, FOAMETE, CUTREMURE”

Considerat de creștini drept cel mai mare sfânt al  secolului XX,  Sfântul Ioan Maximovici spunea: “Apocalipsa vorbește despre evenimentele sfârșitului lumii și despre înfricoșata Judecată cu precădere în simboluri și în ghicitură, dar Sfinții Părinți au tâlcuit-o și există o tradiție autentică a Bisericii care ne vorbește și despre semnele apropierii sfârșitului lumii. Înainte de sfârșitul vieții pe pământ vor fi tulburare, războaie, frământări civile, foamete, cutremure. Oamenii vor suferi de spaimă, vor muri de așteptarea nenorocirilor (Luca 21, 26). Nu va fi nici viață, nici bucuria vieții, ci o stare chinuitoare de pierdere a legăturii cu viața. (…) Sfârșitul lumii nu  înseamnă distrugerea ei, ci schimbarea ei” (n.r.- din cartea Predici și Îndrumuri Duhovnicești).

“OAMENII VOR MURI PE DRUMURI CA PĂSĂRILE”

Omenirea va cunoaște cea mai cumplită perioadă din istorie. “O să fie multă lipsă în lume, semne și arătări de la Dumnezeu în mijlocul lipsirii, foame îndoită: gândită și simțită. (…)  Se vor împuțina și oamenii; vor slăbi și vor muri pe drumuri ca păsările. (…) Din fierberea mării o să se ardă fața pământului și o să se usuce pământul; nu va mai răsări iarbă și copacii nu vor mai odrăsli vlăstare;  izvoarele apelor se vor usca, dobitoacele și păsările vor muri de aburii mării și a pucioasei. Și iată, vremea se apropie și voi nu înțelegeți!”, sunt prorociile Cuviosului Andrei cel Nebun pentru Hristos, redate în lucrarea “Profeții și mărturii creștine pentru vremea de acum”. (sursa: dezvaluitorul.ro)

373 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU