SEMNE DE ÎNTREBARE | Guvernatorul Californiei A IEȘIT DIN VIZORUL PUBLICULUI de când s-a VACCINAT cu 11 zile în urmă

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, nu a mai fost văzut la ochi de când a primit vaccinul de rapel împotriva virusului pe 27 octombrie.

Biroul guvernatorului a lansat un anunț surprinzător pe 29 octombrie, anulând planurile lui Newsom de a participa la summitul ONU privind schimbările climatice din Scoția pentru a se ocupa de obligațiile familiale nespecifice.

Purtătorul de cuvânt al guvernatorului a declarat pe 29 octombrie că Newsom plănuiește să participe virtual la conferința climatică, dar un program al delegației publicat ulterior nu includea niciun eveniment virtual cu Newsom.

Purtătorul de cuvânt al Newsom, Erin Mellon, a declarat joi că guvernatorul va participa virtual la „câteva” evenimente la summitul climatic de săptămâna viitoare. Biroul nu a răspuns vineri la întrebările despre ceea ce a făcut guvernatorul în această săptămână.

„Guvernatorul va participa săptămâna viitoare la câteva evenimente concentrate pe eforturile globale de a promova vehiculele cu emisii zero și de a trece dincolo de petrol”, a spus Mellon joi.

Guvernatorul a fost văzut ultima dată primind o vaccinare de rapel al virusului Moderna PCC (Partidul Comunist Chinez) pe 27 octombrie.

Rapelul guvernatorului a fost o combinație cu regimul original, care a fost o lovitură Johnson & Johnson (J&J).

„Aleg să nu fac J&J astăzi, nu pentru că am avut probleme cu J&J, de fapt a mers frumos, ci pentru a pune în discuție oportunitatea de a amesteca și potrivi”, a spus Newsom la acea vreme.

Guvernatorul Californiei ar fi trebuit să apară în fața camerelor TV pentru a anunța programul de vaccinare împotriva virusului PCC al statului pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. În mod atipic, anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă trimis prin e-mail.

Vezi – Constructor de BUCĂRE din SUA: „Elita globală se teme că MASELE SE TREZESC și se pregătește o REBELIUNE ÎN MASĂ a populației” | VIDEO

Newsom a transmis câteva observații preînregistrate la o conferință de tranzit la începutul acestei săptămâni, iar biroul său a anunțat câteva numiri la agențiile și consiliile de stat. De asemenea, a postat o fotografie pe contul său de Instagram cu soția și cei patru copii, cu vârste între 5 și 12 ani, îmbrăcați în pirați de Halloween.

„Sper că toată lumea a avut un Halloween fericit și în siguranță!!” a scris guvernatorul în postare.

Contul de Twitter al lui Newsom a fost liniștit din 28 octombrie până marți, când a trimis postări în sprijinul colegilor guvernatorilor democrați. Phil Murphy din New Jersey și Terry McAuliffe din Virginia în ziua alegerilor. Pe măsură ce săptămâna a trecut, contul de Twitter al Newsom a devenit mai activ.

Vezi – Cum EVITĂ alții RESTRICȚIILE anti-Covid

Este rar, dar nu fără precedent, ca Newsom să treacă o săptămână întreagă fără vreun fel de apariție. Astfel de absențe sunt de obicei explicate, inclusiv atunci când Newsom părăsește statul în vacanță.

Este un moment relativ lent în Sacramento, deoarece Legislativul statului nu este în sesiune și nu se va reuni din nou până în ianuarie. Furtunile recente înseamnă că niciun incendiu major nu ar fi scăpat de sub control, așa cum a fost cazul în ultimii ani. – tradus de pe ZeroHedge

Vezi – STUDIU. Cât de EFICIENTE SUNT VACCINURILE ANTI-COVID?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *