fbpx
SOCIETATE

Semnal de Alarmă! Extremiștii maghiari vor provoca GRAVE TULBURARI în Transilvania după modelul separatist rusesc

cns-acuza-guvernul-de-romanizare-fortata-a-tinutului-secuiesc-cu-ajutorul-bor

Liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu a lansat astăzi pe pagina sa de socializare un avertisment sumbru: extremiștii maghiari vor provoca tulburări în Transilvania după modelul separatist rusesc.

Nu doar modelul este rusesc, ci și banii de finanțare a grupărilor turbulente, afirmă liderul naționaliștilor români. ”Rusia nu a dat bani Ungariei degeaba, înțelegerea a fost ca din acești bani să fie finanțată și campania de destabilizare a României care îi stă ca un spin în coastă Moscovei”, afirmă Diaconu.

Acesta spune că în anumite cercuri se vehiculează informația că extremiștii maghiari au fost finanțați cu bani rusești și că ne-am putea trezi cu efecte nedorite în perioada următoare. ”Serviciile secrete românești știu foarte bine că României i se pregătește ceva urât, dar factorul de decizie politic doarme și o să ne trezim prea târziu. Avertizez pe această cale autoritățile române să verifice aceste informații și să ia măsuri înainte de a se întâmpla nenorociri și să nu aștepte ca de fiecare dată să acționeze post-factum”, mai spune președintele Partidului România Unită.

Bogdan Diaconu, liderul partidului la care au aderat recent încă doi parlamentari, s-a remarcat în spațiul public românesc prin apărarea valorilor naționaliste și prin acuzarea tandemului Ungaria-Rusia de acțiuni anti-românești în Transilvania. În septembrie 2014, unul din marile think-tank-uri americane, Foreign Policy Research Institute, îl cita pe larg pe Bogdan Diaconu în studiul lui John R. Haines intitulat ”Ungaria merge în direcția greșită?” ( http://www.fpri.org/articles/2014/09/hungary-going-wrong-direction ), considerându-l vocea de protest a țărilor vecine Ungariei în fața expansionismului Budapestei de inspirație rusească. Liderul PRU era menționat în studiul respectiv cu citate din articolul său ”Ne-am săturat de Ungaria”, devenit viral pe internet în acea perioadă. Sursa: NapocaNews

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

3 comentarii

  1. secuii aia cu fatza de topor nu mai trebuiesc tolerati. azvarlitii dracului in mongolia . acolo le este locul.

  2. frati maghiari si romani, nu va lasati amagiti de politicieni si luati exemplul din Ucraina. Sa-mi arete cineva cati politicieni , copii sau neamurile lor au murit de ambele parti va asigur eu niciunul, la fel va fi si la noi. Vor muri palmasii amarati si politicienii, tot bogati si corupti vor fi haideti sa-i lasam pe politicieni sa se omore intre ei ignoratii pe toti instigatorii, va asigur eu ca nici un maghiar de rand sau roman nu va merge sa ia proprietatile romanilor respectiv maghiarilor.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: