“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

SEMNAL DE ALARMA. De ce România trebuie să-și refacă armata

armata romana unitate

Invitat în podcastul „România lui Cristache”, Doru Bușcu, redactorul-șef Cațavencii, lansează un semnal de alarmă care ar trebui să reseteze prioritățile României.

„Pentru orice om rațional, prioritățile unei țări ca România, super expusă pe flancul estic, fără posibilități militare proprii, cu o economie devastată, s-au schimbat. Nu mai este punctul de pensie. Sunt priorități care țin de organizarea armatei pe următorii 10 ani, eu cred că avem un interval de maximum 10 ani în care România va trebui să răspundă militar. Nu știu dacă va fi un război. Dar noi trebuie să aliniem o armată care să descurajeze, nu? Iar noi n-avem ce alinia. Indiferent cum se va termina în Ucraina, Rusia va presa în continuare, va exista o problemă ucraineană și o problemă a flancului estic abordabilă militar de Rusia.”, este de părere jurnalistul Doru Bușcu.

Klaus Iohannis, șanse minime la NATO?!

În ultima vreme s-au întețit discuțiile despre o eventuală numire a președintelui României în cea mare funcție în cadrul Organizației Tratatului Nord-Atlantic, Doru Bușcu desființează această variantă, fiind convins că aliații nu l-au avut nici măcar în vedere pe Klaus Iohannis.

„Pot să trag o concluzie că până acum nu s-a discutat subiectul Iohannis la NATO, s-a discutat subiectul președintelui Poloniei, s-a discutat despre Boris Johnson, s-a discutat despre Mark Rutte și mai sunt doi miniștri de externe din țările baltice și un președinte. Numele Iohannis nu a apărut acolo. Și nu cred că cu PR-ul pe care și-l face în presa internă, Iohannis e băgat în seamă de cei de la NATO. În primul rând, un om care tace asurzitor la fiecare întrunire și care e renumit pentru lipsa uimitoare de orice idei și inițiativă nu cred că intră primul în cărți.”, consideră jurnalistul.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.