Selly, făcut praf de Cristian Tudor Popescu: „Selby, reprezentantul noii generații… Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple”

Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, a intrat în colimatorul jurnalistului Cristian Tudor Popescu, după ce și-a făcut praf bolidul de 70.000 de euro.

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!…

Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o”, a spus CTP, vineri seara, la Digi24.

Vezi: Jurnalistii mizerabili de la B1TV ii ataca in ultimul HAL pe legionarii Moța și Marin si pe scriitorul Sorin Lavric

Întrebat ce este rău în asta, Cristian Tudor Popescu a răspuns:

„Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți.

Vezi: DECLARAȚII COPLEȘITOARE! Prezentatorul Morning ZU, Mihai Morar, luptă cu CANCERUL de peste trei ani. Din nefericire, medicii i-au dat cele mai NEGRE VEȘTI

Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema.

Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a punctat Cristian Tudor Popescu într-o emisiune, potrivit paginii online a postului citat.

Vezi: Vești NEGRE în showbiz! Anca Serea a ajuns la URGENȚE! Medicii au confirmat că are CREIERUL afectat

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *