Iohannis, decizie de ULTIMA ORA: Vrea „MĂSURI CLARE, RESTRICTIVE”

 

Pandemia de coronavirus a înregistrat cel mai negru bilanț de până acum, iar criza politică se accentuează și ea. În acest context, președintele Klaus Iohannis vine cu precizări de ultimă oră.

Am decis să convoc mâine o ședință cu toți cei responsabili de gestionarea pandemiei, pentru impunerea de noi măsuri restrictive care pot amâna răspândirea infectărilor. Este o perioadă a suferinței, o dramă națională de proporții teribile. Nu avem însă altă opțiune decât să o depășim. Prioritatea zero este salvarea vieților și protejarea sănătății celor vulnerabili.

Orice alte teme trec în plan secund. Nimic nu este mai presus de viață. Trebuie să facem tot ce este omenește posibil chiar și în ceasul al 12-lea.

De menționat este faptul că precizările șefului statului vin după ce pandemia de coronavirus în România a înregistrat cel mai negru bilanț de până acum. Potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 18.863 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 273 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *