Șeful spionajului militar din Ucraina, Kyrylo Budanov, interviu despre sfarsitul lui Putin

Șeful direcției de informații a Ministerului Apărării Ucrainei, Kyrylo Budanov, a declarat într-un interviu pentru presa ucraineană că în opinia sa liderul rus Vladimir Putin va avea sfârșitul dictatorilor care au fost uciși.

– Ați vorbit public despre boala lui Putin. Chiar are cancer?

– Da, confirmăm pe deplin această informație. Are mai multe boli grave, dintre care una este cancerul. Dar nu putem spera că Putin va muri mâine. Mai are cel puțin câțiva ani de trăit. Ne place sau nu, este adevărat.

– Întrucât ați spus că Putin are cancer, pregătește un succesor?

– Aceasta este o întrebare foarte interesantă. În diferite perioade s-a gândit la asta și, de principiu, a ales, după cum se spune, favoritul. Dar privind sindroamele sale maniacale, probabil că îi va fi frică să pregătească serios un succesor, realizând că, în pregătire, acest succesor poate dori să preia scaunul puțin mai devreme decât își dorește Putin însuși. Prin urmare, îi ține pe toți la o anumită distanță. Și crede că va domni pentru totdeauna. Dar nu va fi așa.

Citiți și:  Viktor Orban aruncă în aer toată Europa. Putin şi-a dat acordul

– Ce înseamnă asta?

– Priviți istoria oricărui dictator din secolul XX-XXI. Au terminat la fel, absolut toți. Niciunul din ei nu a sfârșit altfel. În cele mai multe cazuri, au murit împotriva voinței lor. Luați exemple recente, precum Saddam Hussein, fostul dictator iugoslav, dictatorul libian. Aceasta este o imagine clasică a unui dictator. Au fost alte exemple în Africa. Toate s-au terminat la fel, iar cu Putin se va termina la fel.

– Există exemple în istorie când acești dictatori au fost încercați să fie uciși de către anturajul lor. Știți ceva despre tentativa de asasinat asupra lui Putin?

– Au fost tentative de asasinat asupra lui Putin. Acum vreo două luni a existat o încercare absolut nereușită, dar chiar a avut loc. Repet – nu a avut succes. Nu s-a făcut public acest eveniment, dar s-a întâmplat.

Citiți și:  Nucleara pentru Vladimir Putin! I se pregătește lovitura supremă

Sursa: stiripesurse.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu