Șeful serviciilor de informații ucrainene: În Rusia se află în desfășurare o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene Kyrylo Budanov a declarat că este în desfășurare o lovitură de stat în Rusia pentru înlăturarea lui Vladimir Putin care este bolnav. El prezice că războiul se va termina până la finalul anului, iar Ucraina va recupera Crimeea și Donbasul.

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene, generalul-maior Kyrylo Budanov, a declarat, într-un interviu pentru Sky News, că războiul cu Rusia va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august și se va încheia până la sfârșitul anului. Aceasta este cea mai precisă și optimistă predicție făcută până acum de un oficial ucrainean de rang înalt. Budanov a prezis corect și când va avea loc invazia rusă, atunci când alți membri din guvernul său erau sceptici.

Citiți și:  Rusia, ULTIMATUM forțelor armate. Data LIMITA pentru incheierea razboiului in Ucraina

Budanov a mai spus că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în desfășurare în Rusia, iar liderul rus este grav bolnav de cancer.

Budanov conduce agenția de informații militare a țării sale, la doar 36 de ani, și vorbește extrem de precis, arată puține emoții și în timpul interviului a zâmbit doar o singură dată, în timp ce spunea în engleză: „Sunt optimist”.

„Punctul de ruptură va fi în a doua parte a lunii august. Majoritatea acțiunilor active de luptă se vor fi încheiat până la sfârșitul acestui an. Ca urmare, vom reînnoi puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv Donbass și Crimeea”, a spus el.

Tacticile Rusiei nu s-au schimbat în ciuda deplasării sale spre est, spune el, iar Rusia suferă pierderi uriașe. Nudanov nu a vrut însă să se pronunțe asupra victimelor ucrainene.

Citiți și:  ULTIMA ORA! Putin a ANULAT ordinul de asalt asupra combinatului Azovstal dat de Șoigu: "Ordon anularea lui"

El a mai spus că nu este surprins de eșecurile Rusiei în război.

„Știm totul despre inamicul nostru. Știm despre planurile lor aproape în momentul în care sunt făcute. Europa vede Rusia ca pe o mare amenințare. Se tem de agresiunea sa. Ne luptăm cu Rusia de opt ani și putem spune că această putere rusească foarte mediatizată este un mit. Nu este atât de puternică. Este o hoardă de oameni cu arme”, a spus Budanov.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. COSTIN Paraschiv

    Așa va fi se vor certa între ei de aici în colo . Și poate vor și pleca dincolo la ce atrocități au făcut zici că nu judecă nici unu .Se va face ceva sigur dispare putin dacă nu urgent va suferi ceva boli grave și se vor certa că așa am zis să se certe între ei și soldații lui să refuze plecarea în Ucraina . așa am zis /cerut SUS eu să oprească în ori ce mod coloana de 60Km care zicea era dat pe Antena 3 și am comentat dar au șters postarea aceia .La PRO TV a zis că vor defila cu avionul bombardier și alte avioane și am zis mă rog să vină tunete fulgere mari să lovească și avioane și mașini cu rachete să explodeze atunci peste ei staful din tribună .Și putin avea o pelerină ceva care săl apere în caz de ceva nu era o pătură .Îam comentat lui Gr Străinu că atunci cu Soldații lui sadam cînd sau predat nu au tras în cei din SUA nu a fost o armă cum zice el armă care ia făcut să se predea adică ceva psihotronic cum tot bate cîmpii el și eu știu că am avut o revelație cu asta și am comentato la Medica TV acolo la Dana Chera unde este cu Gr Străinu și COSTIN Georgescu postare din 20 mai parcă 2021 .Am mai zis eu dacă are armă deși este aiurea asta de ce no folosesc și în Siria etc alte teatre de război .Am scris anul trecut la Comisiea Europeană o sesizare online cu ceva și am dat date cum și cînd unde au fost fenomene extreme cum sa manifestat în locuri diferite și să nu mai zică că de la încălzirea globală etc .Și am scris pe 16 mai 2021 și leam zis vara asta veți avea vestul Europei tornade uragane grindină mare fulgere și tunete de speriat și așa a fost .Cum este zicala prietenii știu de ce .Eu vă zic la fel că prietenii mei din CER știu de ce .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *