Seful procurorilor din Slobozia, la petrecere cu interlopul Vivi: Dedicatie muzicala de la Adi Minune

Seful Parchetului Tribunalului din Slobozia, Cristian Hristescu, intrat in vizorul DNA pentru luare de mita, favorizarea infractorului si abuz in serviciu, este suspectat de relatii stranse cu gruparea interlopului „Vivi” (Victor Dinescu) din Ialomita.

Astfel, in timpul perchezitiilor efectuate marti la domiciliul procurorului, dar si al interlopilor gruparii Vivi, au fost gasite numeroase probe care il incrimineaza pe procurorul sef Hristescu, scrie Romania Libera.

O caseta mai veche, gasita la perchezitiile de anul trecut facute la domiciliul si biroul fostului sef DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, arestat atunci preventiv pentru coruptie, il arata pe prim-procurorul Hristescu, in 2010, la petrecerea data in cistea zilei de nastere a interlopului Vivi Dinescu.

proc1
In imagini apare manelistul Adi Minune care, la un moment dat, se urca pe masa ca sa ii cante procurorului (foto). Mai mult, se poate vedea cum interlopul Vivi ii da 10 milioane de lei lui Adi Minune pentru a-i dedica melodia lui „Catalin procuroru'”.

DNA sustine ca interlopul Vivi, specializat in camatarie si recuperari de datorii cu violenta, ar fi fost protejat de magistratii Hristescu si Cristudor, precum si de seful serviciului de investigare a infractiunilor economice de la Politia Ialomita, Cornel Tache, toti acuzati de coruptie.

Sursa: Ziare.com

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *