Seful Jandarmilor francezi catre romanii care n-au putut vota: Romania e o pubela, nu faceti decit sa aduceti probleme

gendarmerie

Umilinta majora la care au fost supusi cetateni romani care nu au putut vota la Ambasada din Paris a fost dublata de comportamentul jandarmilor francezi care au venit sa inchida ambasada la ora 21.00: potrivit unui roman, martor la scena, seful formatiuni de jandarmi a spus „Oricum Romania e o pubela, nu faceti decit sa aduceti probleme, asta stiti sa faceti!”.

Reamintim ca aproape o mie de cetateni romani nu au putut vota la Ambasada de la Paris din cauza organizarii defectuoase a alegerilor. Ei au fost impiedicati sa intre in sediul Ambasadei dupa ora inchiderii urnelor de o trupa de peste 100 de jandarmi francezi.

Biroul Electoral Central a confirmat in conferinta de presa de duminica, de la ora 22.30, ca la Ambasada Romaniei din Paris a fost o situatie “tensionata”, care a necesitat solicitarea interventiei fortelor de ordine.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

  1. Jeguri ordinare , mortii si francezii matii , cu franta colonia arabilor . Gatu masii sa-i fut de jandarm spurcat , in conditiile in care sunt 20.000 de doctori si 40.000 de asistente medicale la ei in tara vine si spune lucruri de genu . SPer sa moara in chinuri ***** gatu matii de raton .

  2. Asta se intampla cand " te inchini " neconditionat occidentului si Nato . Suntem considerati niste gunoaie , niste slugi obediente .

  3. Franta lui Jegosii, tara tiganilor si curvelor

  4. Franța ca e tara musulmanilor nu mai e tara francezilor așa ca pubela nu e romania …

  5. Probabil mama-sa se fute cu un negru din Congo si el il considera tatic!!!FRANTA=prima tara africana din Europa!

  6. adrianogiorgio

    Bulangiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *