Șeful Jandarmeriei, prima declaratie după violențele de la miting: ”Colegii mei și-au făcut datoria”

Sebastian Cucoș, inspectorul general al Jandarmeriei Române, a susținut, marți, o conferință de presă la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

– Am 22 de cariera militară într-o instituţie în care am evoluat treaptă cu treaptă. N-am făcut decât să-mi iubesc ţara

– Am văzut polarizări diferite în spectrul media şi nu doar vis-a-vis de ultimele evenimente, prea ne-am învrăjbit români contra români, haideţi să ne aşezăm un pic.

– Jandarmii ăștia care au umplut tot netul acum, sunt aceeași pe care i-ați văzut la inundații, care i-au scos pe oameni din zăpadă și ani la rând și-au dorit un cadru normal de desfășurare a activității.

Citiți și:  SUPERB! Sute de protestatari ATACĂ jandarmii cu pietre și petarde / VIDEO

– Polarizari diferite în ceea ce mă privește, ca-mi voi da demisia. Țin să vă spun că mă aflu în următoarea situație. Am absolvit un examen legal pentru poziția de comandant al Jandarmeriei Române, trebuie un aviz al CSAT-ului, e o procedură, durează. Nu fac decât să aștept ca acest parcurs procedural să se încheie.

– Dragi români, suntem în anul centenar, să ne așezăm la calm, la moderație, la înțelegere.

– În ceeea ce privește colegii mei, vă asigur că și-au facut datoria, vă asigur că oamenii în uniforma își merită respectul nostru și al dumneavoastra. Înca o dată subliniez, dacă există cineva vinovat, indiferent dacă e civil sau în uniformă, va fi judecat.

Citiți și:  [VIDEO ȘOCANT] Imaginile pentru care guvernul trebuie să pice: Tânăr, lăsat de jandarmi într-o baltă de sânge

Vezi si: VIDEO-SOC care va arunca în aer Guvernarea PSD! Șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei agresează un ziarist și-i confiscă telefonul!

LASA UN COMENTARIU