Șeful Jandarmeriei, prima declaratie după violențele de la miting: ”Colegii mei și-au făcut datoria”

Sebastian Cucoș, inspectorul general al Jandarmeriei Române, a susținut, marți, o conferință de presă la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

– Am 22 de cariera militară într-o instituţie în care am evoluat treaptă cu treaptă. N-am făcut decât să-mi iubesc ţara

– Am văzut polarizări diferite în spectrul media şi nu doar vis-a-vis de ultimele evenimente, prea ne-am învrăjbit români contra români, haideţi să ne aşezăm un pic.

– Jandarmii ăștia care au umplut tot netul acum, sunt aceeași pe care i-ați văzut la inundații, care i-au scos pe oameni din zăpadă și ani la rând și-au dorit un cadru normal de desfășurare a activității.

– Polarizari diferite în ceea ce mă privește, ca-mi voi da demisia. Țin să vă spun că mă aflu în următoarea situație. Am absolvit un examen legal pentru poziția de comandant al Jandarmeriei Române, trebuie un aviz al CSAT-ului, e o procedură, durează. Nu fac decât să aștept ca acest parcurs procedural să se încheie.

– Dragi români, suntem în anul centenar, să ne așezăm la calm, la moderație, la înțelegere.

– În ceeea ce privește colegii mei, vă asigur că și-au facut datoria, vă asigur că oamenii în uniforma își merită respectul nostru și al dumneavoastra. Înca o dată subliniez, dacă există cineva vinovat, indiferent dacă e civil sau în uniformă, va fi judecat.

Vezi si: VIDEO-SOC care va arunca în aer Guvernarea PSD! Șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei agresează un ziarist și-i confiscă telefonul!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.