Șefii PSD au aflat chiar în ziua congresului. E jale în partid!

Un sondaj de opinie făcut public chiar în ziua în care PSD și-a ales conducătorii arată că cel mai mare partid parlamentar nu mai este, defapt, cel mai mare partid din România. În fapt, cifrele denotă o prăbușire fără precedent pentru social democrați.

Un sondaj de opinie făcut public chiar în ziua în care PSD și-a ales conducătorii arată că cel mai mare partid parlamentar nu mai este, defapt, cel mai mare partid din România. În fapt, cifrele denotă o prăbușire fărăr precedent pentru social democrați.

Liberalii ar obține la alegerile parlamentare un scor similar cu cel de la europarlamentarele din 26 mai, clasând partidul condus de Ludovic Orban pe primul loc în preferințele electoratului, se arată într-un sondaj IMAS realizat la comandat USR în luna iunie, obținut de G4Media.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Potrivit cercetării sociologice, PSD ar cădea sub 20%, iar USR ar obține 17,6%, cu zece procente peste PLUS, formațiunea lui Dacian Cioloș, partidul condus de Dan Barna situându-se pe locul trei în clasamentul electoral.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.