“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Sefa pusa de PNL pleacă din TVR cu mare SCANDAL. Cealaltă, Gradea, dă târcoale

Ramona Saseanu captura Youtube 1

Interimatul Ramonei Săseanu la Televiziunea Română s-a terminat după doar o lună şi jumătate, în urma deciziei CCR privind numirile neconstituţionale la TVR şi Radio România. Surse din TVR au precizat că în ultimele zile Săseanu şi-a angajat un consilier, iar astăzi a plecat din instituţie cu scandal, nu înainte de a-şi încuia biroul, relatează Adevărul.

Ultimele zile au aprins spiritele la TVR, mai ales după ce judecătorii CCR au pronunţat neconstituţionalitatea numirilor interimare din Televiziunea Publică, precum şi de la Radio România, fiind arătat faptul că majoritatea trebuia să meargă pe o altă procedură de alegere a conducerii.

Spre deosebire de omologul de la Radio România (Liviu Popescu), care de joi a anunţat că odată cu publicarea în Monitorul Oficial a interimatului neconstituţional va face un pas în spate, la TVR au continuat angajările pe ultima sută de metri. Surse din instituţie au precizat pentru „Adevărul” că Ramona Săseanu şi-a angajat un nou consilier, care şi-a început activitatea marţi. Acesta e un liberal cunoscut în organizaţia PNL Sector 1, Florin Ivan.

Publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR, cu tot cu motivare, a determinat-o pe Săseanu să anuleze şedinţa cu alte persoane din conducerea instituţiei. Surse din TVR susţin pentru „Adevărul” că şi-a încuiat biroul de la Televiziunea Română şi i-a ameninţat pe o parte din angajaţi, cerându-le să nu încerce să intre pentru că altfel se poate ajunge inclusiv în instanţă.

Parlamentul trebuie să se reunească de urgenţă pentru a stabili o nouă conducere a instituţiei, din moment ce în prezent situaţia de la Televiziunea Publică e problematică. Adică nu are PDG şi nu are nici Consiliu de Administraţie.

Gradea dă târcoale

Surse din TVR au declarat pentru aktual24.ro ca Gradea a sunat inca de dimineata la cabinetul directorului general al TVR si a anuntat ca vine sa isi reia in primire biroul. Ea ar fi avut un comportament foarte agresiv fata de personalul din cabinet, invocand decizia CCR si sustinand ca ea este de acum director interimar al TVR.

Gradea a anuntat inca de marti ca vrea sa isi reia functia.

„Monitorul Oficial a publicat, astazi, Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei nr. 429 din 17 iunie 2021 referitoare la sesizarea de neconstitutionalitate a Hotararii Parlamentului Romaniei nr. 31/2021 privind numirea directorului general interimar. Incepand de maine sunt ‘back in business’! Nimic nu e intamplator pe lumea asta. Cu credinta le depasim pe toate”, a scris Doina Gradea pe Facebook.

Aceasta a transmis si pe Instagram ca sefii legali ai Televiziunii si Radio-ului sunt ea si Georgica Severin: „Let’s rock!”.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.