Şef din Jandarmerie, cercetat după ce a găsit banii unei fetiţe şi a refuzat să îi înapoieze

Un şef din Jandarmeria Ialomiţa este cercetat de procurori după ce ar fi găsit banii pierduţi de o fetiţă într-un supermarket şi a refuzat să îi înapoieze.

Şeful Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a fost acuzat de părinţii fetiţei că şi-ar fi însuşit pe nedrept 50 de lei, bani pe care copila i-a pierdut într-un supermarket.

Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, într-un supermarket din Slobozia.

O fetiţă a pierdut o bancnotă de 50 de lei, în interiorul magazinului, iar când a realizat acest lucru, s-a întors să îi caute. Atunci ar fi observat că banii au fost luaţi de un bărbat care îi băgase în buzunar.

Fetiţa s-a dus la bărbat, care s-a dovedit a fi şeful Serviciului Logistic din cadrul IJJ Ialomiţa, şi i-a cerut să îi înapoieze bancnota, însă acesta a refuzat.

Mai mult, jandarmul ar fi folosit banii pentru a-şi achita propriile cumpărături, potrivit independentonline.ro.

Fetiţa şi-a sunat părinţii şi le-a povestit ce s-a întâmplat, iar aceştia au depus o plângere la Poliţie împotriva jandarmului.

Astfel, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt, iar când au descoperit că suspectul este militar au înaintat dosarul Parchetului Militar.

‘La momentul de față este deschis un dosar penal pe numele dumnealui, este o anchetă în desfășurare. Am colaborat și colaborăm în continuare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. În funcție de rezultatul acestei verificări se vor adopta măsurile legale!’, a explicat sublocotenentul Andreea Moise, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.