Șef de serviciu de informații la șefia PSD! DEZVALUIRE EXPLOZIVA!

Analistul Ion Cristoiu vine cu o teorie care aruncă toată scena politică în aer. La șefia PSD ar putea ajunge unul dintre cei care au fost, buni de zile, la șefia serviciilor de informații.

Jurnalistul Ion Cristoiu a venit, vineri seara, la Antena 3, cu o teorie menită să provoace cutremur pe scena politică românească. Potrivit acestuia, cel mai potrivit pentru a prelua șefia PSD ar fi nimeni altul decât fostul șef al SRI, George Maior.

„Eu cred că funcția politică ce i se potrivește cel mai bine este de șef al PSD-ului. El este un om de stânga, provine dintr-o familie de stânga, a fost și în PSD.

Oricum, este infinit mai bun decât toți liderii PSD interimari sau permanenți de azi, adică face parte din generația aceea a lui Adrian Năstase, Petre Roman.

Citiți și:  Se va introduce lockdown-ul planetar! Avertismentul fără precedent al unui faimos jurnalist

Domnul Ciolacu, indiferent cine va fi din interiorul PSD, eu nu o văd o salvare a PSD. Ar trebui ca în fruntea PSD-ului să vină o personalitate de tipul lui George Maior, care să fie o emblemă a PSD.

Ei, după plecarea lui Dragnea sunt la nivel de doamna Dăncilă, adică politicieni de rangul II”, a spus Ion Cristoiu, la Antena 3.

PSD ar primi și o clanță în partid

Potrivit jurnalistului, cei din PSD sunt în criză: „PSD ar primi în partid și o clanță ca să îi salveze. Au nevoie de un erou.”.

„Domnul Maior are și viziune. Nu am informații în acest sens, dar mi-ați pus dumneavoastră întrebarea și mi-a venit mie ideea. Cineva ca George Maior ar putea să îi salveze. Maior e fost șef al SRI, fost ambasador la Washington, e și om de stânga, că doar nu e Ludovic Orban sau Viorel Cataramă.”, a completat Cristoiu.

Citiți și:  Mihai Gâdea, în stare de șoc! LOVITURA TOTALA de la Ion Cristoiu

Chestionat pe marginea teoriilor privind „statul paralel” și despre implicarea lui Maior, Ion Cristoiu a dat de înțeles că fostul președinte al SRI nu a fost implicat în acele acuzații: „Abuzurile serviciilor nu au fost niciodată lipite de imaginea lui George Maior. Amintiți-vă că se vorbea de Florian Coldea. Poate să fie un salvator. Cu „S” mare”, a mai zis Cristoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.