Ședință de foc la Cotroceni! Klaus Iohannis ia DECIZIA momentului. Breaking news

Președintele Klaus Iohannis a decis că este necesară o ședință la Palatul Cotroceni. Astfel, la ora 15:00 va avea loc o ședință pe tema fondurilor europene.

La ședinta de azi de la Palatul Cotroceni vor participa și premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, potrivit Administrației Prezidențiale. La finalul ședinței, președintele României va susține o declarație de presă.

Întâlnire la o zi după aprobarea bugetului UE
Întâlnirea are loc la o zi după aprobarea bugetului UE pentru următorii 7 ani și a fondului european de relansare economică.

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a declarat, miercuri, la Digi24, că cele 80 de miliarde de euro pe care România le-a obținut de la Uniunea Europeană vor fi direcționate spre investiții, în special infrastructura de transport, sistemul de irigații, Sănătatea și Educația, nu spre cheltuielile curente, cum sunt pensiile și salariile.

Citiți și:  NEWS ALERT.Klaus Iohannis a fost filmat la schi, astăzi, pe pârtia de la Păltiniş, la numai O ZI de la tragedia de la Institutul Matei Balş

De asemenea, membrii Cabinetului ar putea discuta cu șeful statului și pe fondul recordului de noi îmbolnăviri care au fost înregistrate în ultimele zile.

Sursa; capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU