SECURISTII CONDUC CULTURA BUZOIANA!

isbasoiu
Surprize, surprize ! Elefantii care conduc cultura Buzoiana !

Zile negre pentru familia ISBASOIU care a intrat in vizorul CLM -Buzau, pentru angajari multiple,ilegale si ,,sifonare” de bani publici !

Marcel ISBASOIU – fost nr..2 (colonel) in SECURIATATEA de trista amintire de la Rm .Sarat- acum cosilier sef la ,,resurse umane” :::)) in Primaria Buzau ! (sic )
Elena ISBASOIU( sotia lui Marcel ) – manager sef de cultura la Vila Marghiloman (data AFARA pentru INCOMPETENTA PROFESIONALA de la Casa de cultura Rm.Sarat ) si pusa sefa de ,,boss”” fara concurs si fara sa aiba studii in domeniu !

„Pentru cultura buzoiană au lucrat şase oameni după care odată cu deschiderea Centrului Cultural Alexandru Marghiloman au mai fost angajaţi până la 20 număr care era suficient. Au făcut ei ce au făcut şi s-au înmulţit au ajuns la 30 de angajaţi pentru care municipalitatea plăteşte vreo 9 miliarde pe an pentru salarii. A fost votată o nouă organigramă şi vor rămâne doar 20 de angajaţi”, a declarat primarul Constantin Toma.
(Sursa: adevarul.ro )

INSA surpriza cea mai mare este ca noii angajati ,,culturali” sunt sotii,nepoti,fini ,fosti colaboratori ,,secu’ ai d-lui isbasoiu ( Ex.Dumitru
CIOLACU -pensionar de aceeasi meserie ,acum activat in urmarirea angajatilor vilei ) si..va spunem mai tarziu TOATA lista !
Deci ,cine ramane ,cine pleaca ?!? Am asa o vaga idee fara prea multa imaginatie, ACUM cand centrul cultural s-a ,,securizat” ! ::)))

Autor: Vasile Ene

VEZI SI: Primarul Buzaului, PSD-istul Constantin Toma, mana in mana cu cefele late de la firmele de firmele de paza, da afara politistii locali!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *