Secretele lui Iohannis puse pe tapet. Ce studii are de fapt președintele. Detalii neștiute din viața sa

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost profesor de fizică și inspector școlar înainte de a deveni primar al municipiului Sibiu, în anul 2000, funcție ăn care a fost realez în 2004, 2008 și 2012.

Părinții oficialului sunt Susanne și Gustav Heins Johannis, amândoi sași transilvăneni. În anul 1992 aceștia au emigrat ca pensionari din Sibiu în Germania unde s-au stabilit la Würzburg, în Bavaria. Klaus Iohannis a declarat într-un interviu că atunci când s-a născut, funcționarul de la primărie a refuzat să îi scrie numele cu ”J”, așa a ajuns la numele de Iohannis.

În anul 1983, Iohannis a absolvit studiile de fizică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Ulterior, a fost profesor de fizică la diverse unități de învățământ. În anul 1997 a devenit inspector școlar general adjunct, iar între 1999 și 2000 a fost inspector școlar general al județului Sibiu.

Vezi si: IPOTEZA INCENDIARA! Cutremur pe scena politică. DE CE TACE Iohannis în cazul lui Augustin Lazăr

Oficialul este un susținător al luptei împotriva corupției și datorită acestui lucru, în anul 2016 a fost distins de Fundația germana „Hermann Ehlers” cu un premiu pentru sprijinirea statului de drept și a luptei împotriva corupției.

Puțini știu că Iohannis a lua lecții de dans și că iubește să danseze dansuri de societate. De asemenea, conducătorul statului a luat și cursuri de bune maniere. De asemenea, oficialul nu stă niciodată degeaba. Se pricepe în gospodărie, repară tot ce se strică, în casă, grădină, ba chiar și-a pus singur gresie și faianță. Grădinăritul este cea mai relaxantă activitate a sa, iar trandafirii și drumețiile sunt pasiunile sale. Președintele se mândrește cu o grădină superbă.

Vezi si: Turcescu a făcut declarații cutremurătoare despre bunicul său închis la Aiud: „Am tot dreptul să strig împotriva acelor nemernici”

În anul 1989 șeful statului a ieșit în stradă, alături de toți ceilalți oameni după semnalul dat la Timișoara.

Timp de 30 de ani a mers la muncă pe bicicletă. Atunci când era profesor la țară făcea 2km până la serviciu pe vehiculul cu două roți. Obiceiul i-a rămas chiar și atunci când a devenit primar. Sursa: Capital.ro

Vezi si: PSD pregătește un „plan diabolic”? Ce se întâmplă cu aurul României

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *