“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

SECRET MACABRU dezvăluit după 100 de ani. Ce s-a întâmplat la scufundarea navei Titanic

titanic scufundat

Unul dintre cele mai mari secrete din tragedia care a îndoliat o lume întreagă în momentul scufundării Titanicului a ieșit la suprafață.

O serie de telegrame care au fost ascunse de opinia publică au fost scoase la iveală, după mai bine de 100 de ani de la scufundarea celei mai controversate nave: Titanic.

Telegramele dezvăluie detalii importante despre modul în care autorităţile s-au ocupat de recuperarea trupurilor îngheţate ale victimelor de pe Titanic, imediat dupa scufundarea navei.

Căpitanul uneia din navele care s-au întors la locul scufundării a vrut să aducă înapoi cât mai multe trupuri neînsufleţite, însă şi-a dat seama că vasul pe care se afla era neîncăpător pentru cele 334 de cadavre care au fost recuperate.

VEZI SI: LOVITURA: ZIUA cea MARE a venit – UDREA, sentinta finala! Cati ani cu EXECUTARE a primit blonda lui Base

În cele din urmă, 100 de trupuri neînsufleţite au ajuns înapoi în apele îngheţate ale Atlanticului. Trupurile au aparţinut pasagerilor de la clasa a treia, pentru a face loc celor de la clasele întâi şi a doua.

Constrânşi de situaţie, căpitanii navei au fost nevoiţi să se întoarcă în port cu trupurile care aveau cele mai mari şanse să fie aşteptate de o familie doritoare să îi îngroape creştineşte.

Din cei 2.224 de oameni care s-au îmbarcat pe Titanic în urmă cu 100 de ani, 710 au supravieţuit naufragiului din noaptea de 14 spre 15 aprilie 1912.

Înainte de a pleca în larg, pe 10 aprilie 1912, căpitanul Edward Smith declara presei britanice:„Nu-mi imaginez în ce condiţii o navă de genul acesta ar avea probleme. Construcţiile moderne de vapoare au trecut de acest nivel”.

VEZI SI: REACTIE FURIBUNDA a lui Petre Roman dupa avizul dat de Iohannis: „Atunci eram un nimeni…” – Declaratii HALUCINANTE in „fuga disperata” de a scapa

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.