Sechestru pe palatele tiganului Bercea Mondial

bercea

Sechestru pe averea rudelor lui Bercea Mondial şi pe cea a apropiaţilor lui Damian Stănescu, şeful unei grupări din Iaşi. Procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti au pus sechestru asigurator pe vile, conturi bancare şi autoturisme de lux, pentru a recupera prejudiciul de peste 6 milioane de euro din dosarul combinatelor Alro şi Silcotub. Măsura a fost luată ca urmare a perchiziţiilor făcute în iulie la copiii lui Dan Finuţul, naşul familiei Bercea, dar şi la apropiaţii lui Damian Stănescu de la Iaşi.

Măsura a fost luată de procurorii de la parchetul Curţii de Apel Bucureşti, după ce aceştia au analizat documetele ridicate din casele unde s-au făcut percheziţiile, precum şi a actelor ridicate de la combinatele Alro şi Silcotub.

Este o măsură care a fost impusă pentru toţi cei 13 urmăriţi penal, printrei ei figurând copiii lui Dan Finuţu, naşul lui Bercea Mondial, precum şi apropiaţii lui Damian Stănescu din Iaşi. S-a pus sechestru asigurator pe mai multe case din Teleorman, Olt, Iaşi, pe autoturisme de lux, conturi bancare, precum şi pe conturile firmelor cercetate.

Măsura a fost luată în speranţa că se va recupera prejudiciul de 6 milioane de euro adus statului, prin evaziune fiscală şi spălare de bani.

În urmă cu două zile au fost propuse încă patru persoane pentru arestare preventivă, dar nu au fost reţinute decât trei, în timp ce cea de-a patra persoană a fost dată în urmărire internaţională.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

6 comentarii la „Sechestru pe palatele tiganului Bercea Mondial

 • 15 august 2014 la 23:00
  Permalink

  Doar pentru atît e arestat cînd toată lumea știe ca e interlop care poate chiar sa comande crime?
  Toată averea lui și a familiei trebuie sa fie confiscata! E cel mai mare chin sa nu aibă bani!

  Răspunde
 • 17 august 2014 la 18:19
  Permalink

  Dar pozitiä nationalisti.ro care este?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/