Sebastian Ghiță s-a dezlănțuit! Noi dovezi și detalii PICANTE din relația cu fosta șefă DNA


Sebastian Ghiță s-a dezlănțuit vineri seara, după ce Koveși a primit calitatea de suspect într-un dosar important și a povestit cu lux de amănunte o serie de întâmplări inedite din timul întâlnirilor dintre cei doi. Mai mult, cunoscutul om de afaceri spune că are martori și fotografii care vor deveni publice în curând.

Sebastian Ghiţă a declarat la România TV că Laura Codruţa Kovesi l-a ameninţat în mai multe rânduri că îl arestează, dacă nu dă afară pe cine vrea ea sau dacă mai vorbeşte cu Elena Udrea.

„Suma trecută în dosar (n.r – peste 260.000 lei) este suma pe care firma Conti a plătit-o la cererea mea, către Ţiriac Air, eu fiind rugat de Kovesi. Este considerată mită pentru că în cazul lui Kovesi a fost o cerere expresă a dânsei pentru a încheia o acţiune care i-ar fi adus în viziunea ei un plus în carieră şi în mod evident folosinţa banilor, cea care a beneficiat de plată, a fost Kovesi şi de aceea cred eu că o consideră mită”, a povestit Sebastian Ghiţă, la România TV.

Întrebat dacă vor fi făcute publice fotografiile cu Kovesi în cramă pe care le-a arătat procurorilor, Sebastian Ghiţă a răspuns: „Sunt convins că, odată şi odată fotografiile vor deveni publice. Sunt martori care au auzit-o pe Kovesi când mă ameninţa că dacă nu dau pe cineva afară, mă arestează. Kovesi avea două feluri de a te ruga. Era atât o rugăminte cât şi un fel de ameninţare. Sunt martori care au auzit cum îmi spunea kovesi „dacă nu dai afară pe cine vreau eu, te arestez”.

O altă situaţie se referă la convorbirile mele cu Elena Udrea. O asculta pe Elena Udrea şi ştia ce vorbeşte Udrea. Îmi spunea ”tu să ştii, Ghiţă, că dacă de mai aud pe telefoane vorbind cu Udrea, eu pe tine te arestez”. Erau 8 persoane la acea masă, pe celebra canapea. Îmi făcea favoruri juridice. Nu îi doresc nimănui să treacă prin ce am trecu eu, în aceşti ani, cu Kovesi. Am făcut ce mi-a cerut pentru că îmi era frică”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *