SE VOR UCIDE INTRE EI? Nepoata unui lider al clanului tiganesc „Duduianu” a fost RĂPITĂ în toiul noptii de membri unui clan rival

Nepoata unui important lider al clanului Duduianu, în vârstă de 17 ani, a dispărut noaptea trecută de la domiciliul din Ploieşti, unde locuia împreună cu mătuşa ei. Apropiaţi ai familiei Duduianu spun că fata a fost răpită de patru bărbaţi din clanul Curcă, pentru a cere răscumpărare. Poliţia, în schimb, anunţă că este vorba despre o plecare de la domiciliu.

Madena Sandu are 15 ani şi locuia împreună cu mătuşa ei. În jurul orei 3 dimineaţă, patru bărbaţi au intrat peste ele în casă şi au răpit-o pe fată.

Aceasta este varianta susţinută de apropiaţi ai clanului Duduianu, care declară că cei patru indivizi ar fi din clanul Curcă şi că ar fi răpit-o pe nepoata lui pentru a cere o răscumpărare de 30.000 de euro. Banii ar reprezenta o datorie mai veche, nereturnată.

Citiți și:  VIDEO HALUCINANT! S-A INTERVENIT CU MASCATII DUPA CE UN GRUP DE ETNICI "NEPRECIZATI" AU DAT FOC UNUI CATELUS SI AU AMEINTAT PROTECTIA ANIMALELOR CU SABIILE

Poliţia are, în schimb, o altă variantă: A transmis, prin intermediul unui comunicat, că este vorba despre o plecare de la domiciliu.

„Polițiștii din Ploiesti au fost sesizati despre faptul ca Sandu Maria Madena de 17 ani, din Ploiesti, a plecat de la domiciliu si nu s-a mai intors.

Semnalmentele minorei: inaltime 1,70, greutate 45 de kg, par lung drept saten, fata ovală, ten deschis, ochi căprui.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Nelu
Nelu
2 ani in urma cu

Totusi cati ani are nepoata, 15 sau 17?

Nelu
Nelu
2 ani in urma cu

Totusi cati ani are nepoata, 15 sau 17?