”Se va RIDICA un om ce va opri decăderea României şi va transforma ţara într-una dintre cele mai puternice state de pe glob”

Profetul indian Gupta Swami a prezis că din zona Bucovinei va fi cea mai puternică personalitate politică a mileniului, care va fi mântuitorul omenirii.

Gupta Swami este recunoscut în lume ca prezicător şi clarvăzător. Există o legendă conform căreia în anul 1983, după ce a prezis sfârşitul soţilor Ceauşescu, indianul ar fi fost obligat să părăsească teritoriul României, unde se afla în vizită.

Acesta a venit în Bucovina, 20 de ani mai târziu, și a făcut mai multe preziceri care mai de care mai interesante.

„Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, declara la acea vreme profetul indian.

Citiți și:  Dosarele X din orașul-fantomă al uraniului. Experiența paranormală trăită de un român în adâncuri. Ființa extraterestră din mina de uraniu

Gupta Swami s-a arătat impresionat de mănăstirile din Bucovina şi precizat aici se va ridica un om ce va opri decăderea României şi va transforma ţara într-una dintre cele mai puternice state de pe glob.

Profetul indian a mai spus că sub conducerea bucovineanului, România va avea cea mai mare înflorire economică. Acesta a mai explicat că România va avea un rol foarte important în soarta lumii, totul culminând cu cel de-al III-lea şi ultimul război mondial.

Gupta Swami a prezis că după terminarea acestui război, România şi India vor deveni unele dintre cele mai importate state la nivel mondial, însă cei mai importanţi poli ai dezvoltării vor fi ţări precum Franţa, Rusia, Grecia sau Japonia.

Citiți și:  Dosarele X din orașul-fantomă al uraniului. Experiența paranormală trăită de un român în adâncuri. Ființa extraterestră din mina de uraniu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Voi nu credeti deloc ca prin aceasta propaganda este 90% adevar , nu contest ce scrie autorul acestui scurt metraj reporteristic dar deja cum a prezis si arsenie boca , se apropie decaderea bucuresti-ului apoi va veni cel | pur | la suflet dar negru in priviri si va incepe treierisul …
    |
    A cui o fi site-ul nu conteaza poate mai incerca iarasi | sa-l sparga pentru a 40-a oara | si nu au gasit nimic compromitator , asadar vedeti cum faceti

  2. Ar fi ceva de vis sa devenim si noi o tara care sa poata sta pe picioarele ei Doamne ajuta sa vina cineva cu viziuni largi care sa ne propulseze mai sus!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *