Se schimbă harta Europei. A apărut documentul! Putin vrea sa ștearga Ucraina din istorie

A apărut documentul! Este dovada că harta Europei s-ar putea schimba radical, poate chiar în lunile următoare! Planurile venite de la Moscova sunt absolut halucinante. Este începutul sfârșitului pentru Ucraina, care ar putea rămâne fără o nouă parte importantă a teritoriului său, asta după ce Rusia a anexat deja Crimeea în 2014.

Planurile Rusiei privind ruperea în două a Ucrainei par foarte bine puse la punct.

Se schimbă harta Europei! Kremlinul plănuieşte să rupă Ucraina şi să creeze „Rusia de Sud”
Mai multe documente au intrat deja în posesia autorităţilor de la Kiev. Potrivit acestora, Moscova are drept scop înfiinţarea unei formaţiuni statale denumită „Rusia de Sud” în teritoriile ocupate din Ucraina.

Documentul interceptat de Ucraina poată numele de „Manifestul Consiliului Popular al Rusiei de Sud” şi este datat 16 aprilie 2022.

Planurile privind „întemeierea unui nou stat” sunt menţionate chiar în paginile acestuia, notează jurnaliştii Radio Svoboda.

Ce idei promovează manifestul venit de la Moscova?
În luna aprilie, acest manifest a fost transmis între cercurile de conducere de la Moscova. Cei care au analizat documentul i-au identificat pe cei implicaţi în rândul conducerii partidului Rusia Unită.

Ucraina, după răsturnarea „președintelui ales legal” în 2014, ar fi „pierdut legitimitatea în cadrul RSS Ucrainei”, iar „Rusia de Sud” este „succesorul Rusiei Kiev-Novgorod, așa-numita „Noua Rusie a vremurilor Ecaterinei cea Mare”” și RSS Ucraineană.

Nu se menţionează totuşi clar ce teritorii ale Ucrainei vor fi transformate în această Rusie de Sud.

„Ca răspuns la teroare și la impunerea totalitară a ideologiei nazismului de către fostul stat al Ucrainei, noi, în persoana Consiliului Popular al Rusiei de Sud, luăm puterea în propriile mâini și stabilim un nou stat al Rusiei de Sud”, se mai arată în documentul respectiv.

Ortodoxia este „temelia culturii și identității”, în timp ce limba ucraineană este doar un simplu „adverb”, mai indică „Manifestul Consiliului Popular al Rusiei de Sud”.

El ar fi adevăratul autor al „Manifestului Consiliului Popular al Rusiei de Sud”
Crearea Rusiei de Sud are drept obiective principale, potrivit documentului citat, „realizarea și protejarea păcii” şi „eradicarea completă a nazismului”. În plus, se vorbeşte şi despre organizarea unui „referendum la nivel național”.

Jurnaliştii Radio Svoboda mai scriu că autorul acestui manifest pare a fi Romanov Roman Nikolaevici. Calculatorul pe care a fost creat documentul respectiv aparţine formaţiunii Rusia Unită, iar Romanov Roman Nikolaevici este în legătură directă cu partidul de guvernământ pro-Putin, el fiind vicepreședintele Comitetului Executiv Central al Rusiei Unite.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.