Se schimba DRAPELUL NATIONAL! Un deputat PNL propune schimbarea drapelului. Proiectul a trecut de Comisia juridică

drapel-romania

Drapelul României s-ar putea îmbogăţi în curând cu o coroană care va fi plasată deasupra stemei.

Iniţiatorul proiectului, deputatul PNL, Grigore Crăciunescu este iniţiatorul proiectului. Potrivit expunerii de motive, deputatul consideră că schimbarea drapelului este necesară „dacă vrem să rupem odată pentru totdeauna cu trecututl comunist trebuie să începem cu reconsiderarea simbolurilor naţionale: drapel şi stemă.”

„Astăzi, 5 mai 2015, la Comisia juridică și imunități din Camera Deputaților am susținut Proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii 102/1992 privind stema țării și sigiliul statului. Acest proiet de lege are ca obiect încoronarea Acvilei de pe stema țării cu coroana regală în forma care a avut-o în anul 1921. Coroana simbolizează continuitatea statului național roman, suveran, independent și indivizibil”, anunţă pe pagina de Facebook deputatul PNL.

Aleşii susţin că, astfel, stema va sublinia ideea de independenţă şi suveranitate a statului român. Iniţiatorii arată că mai multe ţări europene, precum Polonia, Cehia, Rusia, Bulgaria sau Ungaria au păstrat coroana lângă stema lor.
Proiectul va ajunge în plenul Camerei Deputaţilor care este decizională.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

  1. subscriu ! sa nu ne intoarcem la trecut ! INAINTE SPRE MAI BINE POPORULUI ROMAN !

  2. @ C-tin Craciun
    In opinia mea, ati pus problema absolut corect, ma alatur pozitiei dvs.

  3. "stema va sublinia ideea de independenţă şi suveranitate a statului român." Daca nici astazi – dupa ce vedeti si simtiti in fiecare zi – ca avem independenta si suveranitate si deci este necesar sa fie aratat acest lucru – inseamna ca nu mai exista nici o speranta pentru acest popor…dar, asa este, dormi in pace popor roman, ca FMI -ul "vegheza" !

  4. dani fratescu

    In locul coronei, nu credeti ca ar fi mai bine, lupul dacic. Nu de alta, dar noi asta suntem, suntem daci si ar trebui sa aratam lumii intregi, ca suntem orgoliosi de inaintasii nostri si de vechimea acestui popor.

Lasa un comentariu