Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICAL

Se RUPE TACEREA! Dezvaluiri INCREDIBILE din Wuhan privind originea noului coronavirus

934a356b56ec016d9af86b327f0bba66

Oamenii de știință de la laboratorul Wuhan au recunoscut că au fost mușcați în timp ce colectau probe într-o peșteră, informează Daily Mail. Dezvăluirile vor ridica întrebări suplimentare pentru echipa OMS care investighează originea noului coronavirus.

Oamenii de știință de la laboratorul Wuhan au recunoscut că au fost mușcați în timp ce colectau probe într-o peșteră care găzduiește lilieci infectați cu coronavirus.

Un cercetător a spus că dinții unui animal i-au trecut prin mănușile de cauciuc „ca un ac”.

Personalului din cadrul facilității de top secret li s-a arătat, de asemenea, că manipulează lilieci fără mănuși și lucrează la „viruși vii” fără măști, încălcând astfel regulile stricte de siguranță ale Organizației Mondiale a Sănătății privind EIP, conform filmărilor făcute de un echipaj de televiziune chinez și difuzate în 2017.

Cercetătorii în salopete subțiri și mănuși de cauciuc se ocupă de lilieci în timp ce colectează mostre, într-un clip filmat de o echipă de de televiziune chineză. Sursa foto: Daily Mail.
Dezvăluirile vor ridica întrebări suplimentare pentru echipa OMS care investighează originile Covid-19 după câteva luni de ”lupte” cu Beijingul pentru accesul în Wuhan.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.