Se repetă istoria la Hădăreni! Bătaie cu furci în plină stradă, după un conflict interetnic între mai multe persoane

Un scandal a izbucnit, vineri seară, în Hădăreni, Mureș, comuna Chețani, între mai multe persoane de etnie tiganeasca și maghiară, pe fondul unui conflict legat de sustragerea unei cantități de lucernă.

Unul dintre bărbații din Hădăreni se zbate între viață și moarte, dupa ce la ora 21:00 a fost măcelarit de trei indivizi, scrie publicația locală RefleqtMedia. După ce și-au văzut prietenul aruncat în șanț, alți cetățeni de etnie maghiară i-au atacat pe tigani.

Poliția, după 40 de minute
Oamenii s-au arătat furioși deoarece Poliția, cât ți Ambulanța au venit după 40 de minute, deși cetățenii în apelul la 112 au precizat că este vorba despre un conflict în care una dintre persoane a fost lovită cu sapa și furca, mai scriu jurnaliștii locali.

Citiți și:  Sex și rasă ... În lupta din clasă!

Ce spun oamenii legii
„În această seară, în jurul orei 20:50, politistii Sectiei nr.12 Politie Rurala Luduș au fost sesizati cu privire la un conflict pe raza localității Hãdãreni.

La fata locului, politistii au identificat 4 persoane si au stabilit că, pe fondul unui conflict legat de sustragerea unei cantitățati de lucernă, sustragere, care nu a fost sesizată poliției până la momentul producerii conflictului, aceștia s-ar fi lovit reciproc.

De asemenea, polițiștii au stabilit că, intre unele dintre persoane implicate in conflict ar exista grade de rudenie.

Persoanele in cauza au fost transportate la unitatea spitalicească in vederea acordării de ingrijiri medicale.

Citiți și:  Mutaţii în identificarea etnică a ţiganilor

Polițiștii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurărilor sub aspectul savarsirii infracțiunii de violare de domiciliu,tulburarea liniștii și ordine publice si loviri sau alte violențe.

Totodată, la fața locului , pentru asigurarea climatului de ordine si siguranță publică se afla forțe de ordine”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Vezi: Video şocant din timpul conflictului între clanurile tiganesti de la Murgeni. Bărbat lovit de o maşină, la câţiva metri de o autospecială care nu intervine

281 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU