Se pregătește debarcarea lui Vlad Voiculescu (SURSE)

Tensiuni majore în Coaliția PNL-USR-PLUS! Se cere debarcarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

PNL i-ar fi cerut, vineri, lui Dan Barna să vine cu o nouă propunere de ministru al Sănătății, în schimbul lui Vlad Voiculescu.

USR a refuzat, însă pe viitor ar fi de acord cu plecarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii, informează Antena 3.

Astăzi a avut loc o discuţie între liderii celor două formaţiuni, iar surse din PNL spun că în prezent este tensiune maximă în partid pentru că ar urma să i se ceară demisia lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii.

Liberalii spun că ar fi nemulţumiri în coaliţia de guvernare pentru modul în care Vlad Voiculescu gestionează situaţia de la Ministerul Sănătăţii.

Aceleaşi surse mai spun că nu se poate compara activitatea fostului ministru PNL Nelu Tătaru cu cea a lui Voiculescu.

În plus, sursele precizează că bâlba de ieri a lui Voiculescu legat de modul în care sunt îngropaţi morţii de COVID-19 a pus capac la tot ce a făcut până acum şeful de la Sănătate.

Liberalii nu ar fi mulţumiţi nici de modul în care Voiculescu a gestionat pandemia.

De aceea, spun sursele politice, liberalii i-ar fi cerut lui Dan Barna ca Vlad Voiculescu să fie schimbat de la Ministerul Sănătăţii, însă şeful formaţiunii nu ar fi de acord.

În prezent, cei de la USR spun că există sprijin pentru ministrul Sănătăţii.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!