Se pregătește BOMBA ANULUI! Viorica Dăncilă pleacă din PSD?

Se pregătește bomba anului pe scena politică. Premierul Viorica Dăncilă pleacă din Partidul Social Democrat (PSD). Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, pare să fie îngenuncheat. Totul vine cu mai puțin de o lună înaintea alegerilor europalamentare și a referendumului pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis.

Cutremur total pe scena politică autohtonă. Șeful ProRomânia, Victor Ponta, detonează nucleara. Acesta îl face praf pe marele său dușman, Liviu Dragnea și anunță transferal anului.

Mai mult, fostul premier susține că Viorica Dăncilă va avea soarta lui Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, iar în curând ”parcă o văd pe Viorica Dăncilă la ușa Pro România”.

”Viața m-a învățat să n-am încredere în ăștia cu mustață, care spun că te iubesc și se ocupă ei de organizare. S-a ocupat de organizare până m-a zburat cu totul de acolo. Și pe Grindeanu l-a iubit, și pe Tudose l-a iubit, pe toți i-a iubit și apoi i-a zburat. Și pe doamna Dăncilă o iubește și parcă o văd curând la ușa Pro România. ”, a spus Victor Ponta, la Tulcea, acolo unde se află în campania pentru europarlamentare.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *