Se naște „MONSTRUOASA COALIȚIE” pentru ÎNCURAJAREA IMIGRAȚIEI!

Aveți mare grijă cui dați votul dumnevoastră la alegerile europene din mai. Oricât de naționaliști, patrioți sau antisistem s-ar declara mulți în țară, e foarte posibil ca la Bruxelles să voteze după cum primesc ordin de la „famiglia” europeană din care fac parte.

Iar în capitala Uniunii Europene lucrurile sunt tratate simplist. Indiferent câte grupuri politice există în momentul de față, alianțele se fac după un criteriu clar- poziția față de imigrație, marea provocare a zilelor noastre. Cine susține politica „porților deschise” intră direct în tabăra progresisto-globalistă. Cine respinge politicile pro-imigrație, e primit cu brațele deschise de naționaliști și populiști.

Acest sistem de alianțe va deveni fundamental după alegerile europene, când e de așteptat să se pună bazele unei „MONSTRUOASE COALIȚII” pentru continuarea imigrației masive și îngenuncherea forțelor care se opun. N-am folosit întâmplător acest termen.

În istoria românească, alianța ciudată dintre liberalii radicali și conservatori a fost numită „Monstruoasa Coaliție”. Între cele două grupări nu exista nicio afinitate, liderii lor aveau soluții total diferite la toate marile probleme ale țării. Un singur lucru îi aducea împreună- dorința de a-l răsturna pe Cuza de la putere. Exact același lucru se întâmplă în zilele noastre în Uniunea Europeană, numai că în rolul lui Cuza nu se mai află o persoană, ci popoarele europene din ce în ce mai conștiente de soarta care le-a fost hărăzită. Marii sforari care stau în spatele establishmentului european s-au convins că mândrele națiuni europene nu se vor lăsa „înlocuite” fără luptă de imigranții aduși din lumea a treia, așa că încearcă să dea marea lovitură cu o manevră demnă de un prestidigitator.

Mai precis, pe oricine altcineva ați vota în afară de naționaliști sau populiști, votul dumneavoastră va susține politicile establishmentul globalist. N-o spun eu, o recunoaște cu un zâmbet ingenuu mini-Merkel, urmașa Angelei la ședia CDU. Distinsei doamnă, i-a scăpat porumbelul în timpul unui interviu acordat sitelui Politico.eu. „Revenind la alegerile din mai pentru Parlamentul European Kramp-Karrenbauer (alias mini-Merkel n.r.) spune că CDU (partidul pe care îl conduce n.r.) își dorește să contribuie la edificarea unei majorități a „forțelor europene constructive”. Alături de Partidul Popular European, în care CDU are un rol cheie, această majoritate i-ar putea include pe socialiști, liberali, centriștii lui Macron din La Republique En Marche și, posibil, pe ecologiști, dar nu pe populiștii de dreapta sau de stânga”. E, practic, actul de naștere al acestei „Monstruoase Coaliții”, parafat și ștampilat de președinta celui mai puternic partid din cea mai puternică țară a Uniunii. Un singur amendament am.

N-aș vorbi de o alianță a “forțelor europene constructive”, ci de o „Monstruoasă Coaliție a Renegaților” îndreptată împotriva națiunilor europene și a suveranității statelor care compun Uniunea. Ca să nu mai vorbim despre faptul că, prin participarea la o astfel de majoritate, politicienii își trădează practic alegătorii. Gândiți-vă numai la absurdul situației de a-i vedea pe PSD-iștii lui Dragnea, useriști și liberali votând după cum le dictează bagheta fermecată a n vreunui Timmermans.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.