Se mai tine sau nu ZIUA IZABELLEI? Ce a anuntat mama fetei, in aceasta dimineata!

61621099

Izabella a reusit sa devina cunoscuta intr-o tara intreaga, si nu numai, in doar cateva ore, printr-o greseala comisa pe Facebook. Acum, fetita de 11 ani este asaltata de prieteni si colegi, la fel ca mama ei.

Vezi aici CUM ARATA CASA Izabellei! Aici este locul unde au fost “invitati” 57.000 de oameni

Mama Izabellei a povestit ca se afla la serviciu in momentul in care Izabella si prietena ei Sara au incercat sa isi faca un cont pe Facebook. Din cauza faptului ca au creat din greseala un eveniment cu ziua Izei de nastere, toata lumea a inteles ca aceasta tanara va face o petrecere la care sunt invitati toti cei la care a ajuns postarea. Astfel, in doar cateva ore, Izabella avea nu mai putin de 57.000 de invitati la ziua ei.

tre

“Nici eu nu stiu cum s-a ajuns aici! Eram la servici, si-au facut o pagina, Iza si Sara, nu stiu ce au gresit ele! Nu se mai tine! S-a anulat! Ea se simte foarte bine, e entuziasmata ca e vedeta! Nu am certat-o! M-am speriat, i-am dezactivat conturile dar ma gandeam ce-o iesi din asta!”, a anuntat mama Izabellei, in aceasta dimineata, in direct la Radio Zu.

Vezi aici CUM ARATA CASA Izabellei! Aici este locul unde au fost “invitati” 57.000 de oameni

Este asaltata de “fani”

In varsta de doar 11 ani, Izabella a devenit repede vedeta in scoala ei din Constanta. Fata este vizitata la clasa de colegi, insa o cam oboseste aceasta popularitate castigata peste noapte.

s23

“La scoala vin copiii la ea la usa, ea spune ca a ajuns sa o enerveze! Si la munca mi-au spus la fel, vin si eu! Izabela e frumoasa, cuminte si desteapta! Mai are o surioara, Teodora, are 9 ani.”, a mai spus mama fetei.

Vezi aici CUM ARATA CASA Izabellei! Aici este locul unde au fost “invitati” 57.000 de oameni

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *