Se întâmplă în toate magazinele din România! Secretul ca să cumperi mai ieftin. Ce trebuie să știi

Cumpără inteligent! Cea mai bună perioadă pentru a îți reînnoi garderoba, casa sau pentru a face cumpărături este, cu siguranță, perioada reducerilor. Care sunt cele mai bune momente în care poți beneficia de aceste discount-uri, în următoarele rânduri.

Reducerile de prețuri pentru produse este momentul cel mai oportun pentru a face noi achiziții fie că vorbim de articole vestimentare, electrocasnice, sau produse pentru îngrijirea corporală. Astfel, cu toate că este greu să ai răbdare atunci când îți dorești un produs, recomandat este să aștepți momentul optim, atunci când preţurile sunt cele mai mici.

Orice persoană a trecut deja prin momentul în care a achiziționat un produs, iar la distanță de câteva săptămâni acesta s-a ieftin și cu 50% sau chiar mai mult. Așadar, alege să investeși inteligent în următoarele produse pe care le vei cumpăra.

În România există 3 perioade pe an în care se fac reduceri substanțiale la produse: soldările de iarnă, soldările de vară și Black Friday. Însă, românii se pot bucura de promoții și pe tot parcursul anului.

Lista cu cele mai bune perioade de cumpărături în funcție de produse:
Ianuarie – luna în care poți achiziționa articole vestimentare de iarnă la prețuri extrem de mici. Acestea au fost scumpite în perioada cadourilor de Crăciun, iar acum le vei găsi la promoţii. De asemenea, această lună reprezintă un moment oportun și dacă vrei să-ţi schimbi mobila din casă, pentru că cele mai multe firme lansează în februarie noile colecţii, aşa că acum încearcă să scape de stocuri. Tot în ianuarie e bine să cumperi parfumuri şi bijuterii, pentru că în februarie, de Valentine’s Day, acestea se scumpesc.

Februarie – în această lună mall-urile îşi curăţă stocurile de haine şi produse de încălţăminte, pentru a face loc produselor de primăvară, deci, cu siguranță veți găsi articole vestimentare la prețuri reduse. Tot în februarie apar pe piaţă şi noile gadgeturi lansate la CES, aşa că scap prețurile la cele vechi.

Martie – ideală pentru achiziționarea genţilor de călătorie, pentru că nu este o perioadă de vacanţe.

Aprilie – luna în care găseşti cele mai ieftine bilete pentru vacanţa de vară. Caută biletele cu plecare în zilele de marţi sau miercuri pentru că sunt mai ieftine.

Mai – în ultima lună de primăvară, poți găsi oferte la tot felul de produse de casă, pentru că retailerii îşi înnoiesc oferta pentru vară.

Iunie – în iunie găseşti cele mai ieftine produse de primăvară. În această lună magazinele lansează primele colecţii de vară, aşa că vei găsi oferte excelente.

Iulie – este perioada perfectă pentru achiziționarea de bijuterii şi parfumuri. Sunt cele mai bune preţuri. Tot în această lună încep să apară şi primele reduceri la hainele de vară.

August – este luna în care vânzările sunt, de obicei, foarte slabe, iar comercianţii încearcă să vândă cât mai mult la promoţii. Vei găsi de toate, de la produse de vară, la veselă, mobilă, electronice şi electrocasnice.

Septembrie – în această lună încep să apară primele haine de toamnă și de aceea este bine să profiţi de promoţiile la hainele de vară. De asemenea, poţi merge în vacanţe la preţuri cu până la 50-60% mai mici.

Octombrie – a doua lună de toamnă este cel mai bun moment pentru achiziționarea unei mașini. Este luna în care se lansează cele mai noi modele şi cele vechi de ieftinesc.

Noiembrie – este luna în care poţi să cumperi electronice şi electrocasnice la preţuri excelente. Este şi o perioadă bună pentru cumpărăturile de iarnă, pentru sărbătorile de Crăciun.

Decembrie – după 25 decembrie, poţi să cumperi telefoane, tablete, tot felul de gadgeturi la preţuri excelente, pentru că se ieftinesc, odată cu încheierea perioadei cadourilor.

Mare atenție însă, la „presupusele reduceri”!!
Mulți dintre voi v-ați confruntat cu acele false reduceri, cel mai frecvente întâlnite în magazinele din mall-uri. Prețuri reduse, care de fapt, sunt la fel sau aproape la fel cu prețul inițial. Nici Black Friday nu este departe de acest adevăr. Mulți s-au plâns că prețurile produselor erau chiar mai mari decât înainte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.