Se întâmplă în România: Doi copii au spart şcoala, ca să fure cataloagele

Doi minori, de 12 şi 16 ani, au spart şcoala din Ogrezeni ca să fure cataloagele şi condici de prezenţă ale profesorilor. Minorii au intrat în şcoală noaptea, prin forţarea unei ferestre, apoi au intrat în cancelarie, unde şi-au pus în aplicare planul.

Poliţiştii au fost anunţaţi că hoţii au spart şcoala, au venit şi au demarat investigaţiile. Nu a trecut mult timp şi au descoperit făptaşii, doi copii din localitate.

Doi tineri de 12 și 16 ani, ambii din comuna Ogrezeni județul Giurgiu, sunt cercetați de polițiști, după ce au pătruns în incinta unei școli din localitate Ogrezeni, de unde au sustras 4 cataloage și 4 condici de prezență a cadrelor didactice.

„Polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 6 Mihăilești au fost sesizați de către un cadru didactic, cu privire la faptul că în noaptea de 18/19.02.2020, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei școli din comuna Ogrezeni, de unde au sustras mai multe cataloage școlare. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a constatat că în noaptea de 18/19 februarie 2020, persoane necunoscute au pătruns prin forțarea unei ferestre în incinta școlii, iar dintr-un dulap care se afla în cancelaria subunității școlare au sustras 4 cataloage și 4 condici de prezență a cadrelor didactice, ulterior părăsind incinta școlii. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi tineri de 12 și 16 ani, ambii din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu. Dosarul va fi prezentat unității de parchet urmând a fi dispuse măsurile legale față de aceștia”, informează autorităţile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *