SE INTAMPLA IN ROMANIA: Cameră SECRETA sub garajele din Gheorghieni, săpată de bărbaţii care SE ASCUNDEAU DE NEVESTE ca se distreze

Demolarea garajelor din Gheorghieni a scos la iveală secretul proprietarilor, o cramă amenajata pentru chefuri între ei. Bărbaţii ar fi folosit-o să se ascundă de neveste, sub pretextul că au de lucru la maşini.

Vecinii se strângeau în camera lor secretă şi încingeau băute până dimineaţă.

Cramă descoperită sub garajele din Gheorghieni

Viceprimarul Dan Tarcea a dezvăluit, la emisiunea „Servus, Cluj!”, un fapt mai puţin ştiut, despre demolările garajelor din Gheorghieni. Viceprimarul i-a dat în vileag pe proprietarii garajelor, precizând că în subteran, exact sub garaje, muncitorii au descoperit o cramă, dar şi afumători amenajate de vecinii respectivi, care se sustrăgeau de la hărmălaia din familie, în linişte şi pace, la o băută, între ei.

”Am avut și surprize în care am găsit cramă sub garaje, cramă care comunica cu celelalte garaje. Am găsit cramă, am găsit afumători făcute în garaj. Cramă care comunica cu vecinii dintr-o parte și alta a fost găsită în cartierul Gheorgheni. Nu am mai găsit vinul acolo”, a declarat viceprimarul, citat de stiridecluj.ro.

Viceprimarul spune că a distrus refugiul bărbătesc al vecinilor din Gheorghieni şi a precizat că, în cei 25 de ani, în care au avut în folosinţă garajele, proprietarii au fost deosebit de inventivi.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu