SE EVACUEAZĂ CHIRIAŞII TIGANI DIN CENTRUL ORASULUI. CETATENII LAUDA DECIZIA

Centrul oraşului Buzău s-a schimbat radical în ultimii ani. Pentru a finaliza lucrarea şi a reda străzii Cuza Vodă imaginea pe care o merită, autorităţile locale au decis să mute chiriaşii din casele ce aparţin Primăriei şi să refacă aceste clădiri. Buzoienii apreciază ideea şi sunt de părere că este necesară această renovare a caselor ce au aparţinut cândva negustorilor buzoieni.

În ultima vreme, centru municipiului Buzău s-a schimbat radical. Clădirile ce se află, însă, de o parte şi de alta a străzii Cuza Vodă, multe dintre ele dărăpănate şi aflate în pericol, nu sunt o imagine prea plăcută pentru cei aflaţi în tranzit. Aşa se face că reprezentanţii Primăriei au luat o decizie radicală, aceea a evacuării chiriaşilor.

Citiți și:  [ Intervenție în forță a mascaților: BĂTAIE ÎNTRE ȚIGANI ÎN CEL MAI RĂU FAMAT CARTIER DIN ORAȘ! Trei bărbați la spital ]

Buzoienii sunt încântaţi de transformarea pe care a cunoscut-o centrul oraşului şi salută ideea de a fi renovate clădirile aflate de o parte şi de alta a străzii emblemă a oraşului.

Şi proprietarii caselor de pe Cuza Vodă au obligaţii. Mai exact, reprezentanţii Primăriei ameninţă că dacă aceştia nu vor interveni pentru reabilitarea acestora, impozitele riscă să le fie majorate cu peste 500 la sută. – Sursa: Campus TV

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile