Se dau BANI de la stat! Orban a făcut public totul. Este vorba de AJUTOARE URIASE

 

Se dau bani de la stat. Veste imensă pentru această categorie de români care poate să pună mâna pe ajutoare uriașe de la autorități. Chiar premierul Ludovic Orban a făcut public totul.

Guvernul ar putea acorda ajutoare de stat investitorilor care vin în judeţele din zona Moldovei, a declarat, vineri, la Iaşi, premierul Ludovic Orban.

Bani pentru firmele care investesc în Moldova

Potrivit acestuia, regiunea de nord-est nu se poate dezvolta fără investiţii, iar din acest motiv oamenii de afaceri interesaţi să investească în România vor fi invitaţi să analizeze realizarea de investiţii în această regiune.

„Nu se poate dezvoltare fără investiţii. Orice investitor care va vrea să investească în România va fi invitat de noi să analizeze şi investiţia posibilă într-unul dintre judeţele Moldovei. Mai mult decât atât, avem un instrument prin care putem să determinăm această locare a unor investiţii, care se numeşte instrumentul ajutorului de stat, prin care vom asigura un ajutor de stat mai mare pentru investitorii care vor investi în Moldova, astfel încât să ne asigurăm că vor alege acea locaţie”, a afirmat Orban, prezent la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române.

Citiți și:  Victor Ponta dă de pământ cu Orban: Acest măscărici sinistru trebuie oprit

Şeful Executivului a precizat că o astfel de măsură va fi luată în contextul în care „Moldova a fost nedreptăţită în ultimii 20-25 de ani”.

„Dacă analizăm investiţiile realizate în Moldova, vom vedea că resursele alocate Moldovei din bugetul central nu au fost niciodată suficiente pentru a asigura dezvoltarea Moldovei. Obiectivul nostru principal este acela de a pune bazele unor investiţii serioase în Moldova”, a adăugat Ludovic Orban, conform Agerpres.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

77 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile